G4Media.ro

Uniunea Europeană ia în calcul interzicerea zborurilor rusești pe întreg spațiul aerian…

sursa foto: Facebook/ Comisia Europeană

Uniunea Europeană ia în calcul interzicerea zborurilor rusești pe întreg spațiul aerian al blocului comunitar

O interdicție la nivelul Uniunii Europene pentru zborurile rusești ar putea face parte dintr-un nou pachet de sancțiuni împotriva Moscovei, care va fi discutat duminică de miniștrii de externe ai blocului comunitar, a declarat un oficial al UE pentru Reuters.

Marea majoritate a statelor membre UE și-au închis deja spațiul aerian acestor zboruri, iar o decizie mai formală ar putea fi luată în scurt timp, a adăugat oficialul.

Anterior, Finlanda, Germania, România, Bulgaria, Estonia, Letonia, Polonia și Cehia au anunțat au decis să își închidă spațiul aerian pentru aeronavele companiilor aeriene ruse.

Citește și: LIVE Ziua 4 de război: Ucrainenii mențin controlul orașului Harkov / Rușii  se confruntă cu „rezistență acerbă” din partea forțelor ucrainene / Rusia impune un deadline Ucrainei pentru a accepta apelul la negocieri / Ucraina atacă Rusia la Curtea de Justiție de la Haga

Sursa foto: Facebook/ Comisia Europeană

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ia în calcul? Sper că nu ia decizia finală la sfărșitul războiului…

    • Asta ma gandeam si eu. Ce e de discutat? Multa gargara iar cand era de trecut la fapte au stat 3 zile pana cand o mare parte din Ucraina a fost distrusa.

  2. Mi-e așa dor de o știre despre coronavirus…

  3. Ce mai aștepți ? De ce până acum nu ați făcut acest lucru ? Lăsați pălăvrăgeala și acționați ,cât timp sărmanii ucrainenii mai pot rezista . Macar atâta lucru , daca arme suficiente nu ați fost în stare să le dați .