G4Media.ro

Unitate mobilă de Terapie Intensivă, la Timişoara/ Camionul cu 12 locuri a…

Unitate mobilă de Terapie Intensivă, la Timişoara/ Camionul cu 12 locuri a mai fost folosit de medicii din oraş, dar s-a defectat şi a fost trimis la reparat, la Cluj

O unitate mobilă de Terapie Intensivă de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a ajuns, vineri seară, la Timişoara, aceasta fiind montată în curtea Spitalului Municipal.

Camionul cu 12 paturi de Terapie Intensivă a venit, la Timişoara, de la Cluj, unde s-a aflat la reparaţii, şi a fost însoţit de echipaje ale poliţiei şi pompierilor, care l-au condus la Spitalul Municipal Timişoara.

Timp de câteva luni, acest container ATI a fost folosit la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, însă au apărut probleme la sistemul de încălzire şi a fost trimis la reparat, la Cluj.

Odată remediate problemele legate de căldură, containerul ATI, aflat încă în garanţie, a revenit la Timişoara în sprijinul secţiilor de Terapie Intensivă aflate în lupta anti COVID-19.

În Timiş, de la debutul pandemiei au fost depistate 14.194 cazuri de Covid-19, dintre care 489 numai în ultimele 24 de ore, dar şi 305 decese, dintre care 10 în ultima zi.

În spitalele din Timiş sunt internate 438 persoane, dintre care 45 se află în secţiile de Terapie Intensivă.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.