G4Media.ro

Ungaria: situație critică a sectorului horeca din cauza restricțiilor, camera de comerț…

Ungaria: situație critică a sectorului horeca din cauza restricțiilor, camera de comerț cere ca în loc de închiderea magazinelor să fie limitat numărul clienților

Camera de Comerț și Industrie a Ungariei avertizează că restricțiile drastice ale comerțului, introduse recent de guvern pentru a stăvili valul trei al pandemiei, vor genera un val de falimente într-o economie afectatată deja puternic de primele două valuri, transmite publicația Nepszava.

Pentru a atenua impactul noilor restricții asupra mediului economic, organizația cere ca în locul măsurii care duce la închiderea magazinelor neesențiale să fie limitat numărul clienților.

”Dacă vor fi necesare alte măsuri epidemiologice, atunci în locul închiderii magazinelor în funcție de activitate, punctul de referință să fie limitarea numărului clienților care intră în magazin și determinarea numărului persoanelor care se află în spațiul respectivei unități comerciale”, arată un comunicat al Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei (MKIK).

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nepszava nu foloseste termenul de ”situatie critica” (citat din titlul articolului), deci… 🙂
    Camera de Comert intr-adevar recomanda limitarea accesului persoanelor in magazine, dar nici vorba de situatia critica de care scrieti voi aici.
    Nu mai infloriti stirile, pana si un amarat de google translate va da de gol.

  2. Titlul: ”Ungaria: situație critică a sectorului horeca din cauza restricțiilor, camera de comerț cere ca în loc de închiderea magazinelor să fie limitat numărul clienților ”

    OK, dar in articol e vorba de magazine, nu de sectorul horeca, care la fel, e bine mersi.
    Vedeti ca nu ati publicat articolul pe care vi l-au trimis, sau le-ati incurcat. Asta nu e ziaristica, fratilor, e propaganda neobolsevica. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.