G4Media.ro

Ungaria nu va vota al șaselea pachet de sancțiuni propus de UE…

Ungaria nu va vota al șaselea pachet de sancțiuni propus de UE la adresa Rusiei. Anunț oficial al ministrului de Externe, Péter Szijjártó

Ungaria nu va vota inițiativa Comisiei Europene privind sancțiunile împotriva Rusiei, deoarece reprezintă o problemă pentru țară și nu conține o propunere de soluție, a declarat luni, în fața parlamentului, ministrul maghiar de Externe, Péter Szijjártó, potrivit presei locale.

Szijjártó a spus că Ungaria a susținut până acum cele cinci pachete de sancțiuni de la Bruxelles, dar a precizat că linia roșie este garantarea securității aprovizionării cu energie în Ungaria.

Reamintim că propunerea de sancțiuni din partea Comisiei Europene privește și instituirea treptată a unui embargo asupra petrolului rusesc, în decurs de 6 luni. Or, oficialii din Ungaria au declarat constant că țara nu poate înlocui petrolul și gazele din Rusia.

Guvernul Viktor Orban a fost criticat constant de Ucraina și aliații săi că sprijină politica Rusiei.

(Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Ungaria afara din UE si NATO!

 2. Adica Ungaria pana acum s-a lins pe buze cu Rusia si nu a cautat alternative, iar cand i se cere sa rupa lantul de iubire spune ca nu exista solutii oferite. Pai sa ti le ofere tot UE Organe? Ti-a fost cald si bine in baldachinul lui Putler pana acum si ce fericit erai. Zmeul Europei, facea si dregea ca avea spatele asigurat de neica Putler.

 3. Sper ca s-au lămurit si cei mai naivi dintre fraieri in privința Hungaristan-ului. Sclavetii tb dati afară din toate organizatiile lumii civilizate.

  • Nu e chiar așa,au energie mult mai ieftină ca noi curent și gaz pe contracte cu prețuri bune pentru ei avantaj economic pentru ei,la noi nu are rost că și așa avem nimic totul la prețul pieței.Nu s-au grăbit la ”liberalizare” ca c uțulache dar așa îs hunii cu fundul în 2 luntri au doar experiența ca partener mic din fostul imperiu austroungar

  • Da, Mailat, ceea ce face Ungaria se cheamă in mai multe limbi de circulație internațională “prostituție”

  • @Cata: Noi nici măcar sa facem o prostituție profesionista ca asta a Ungariei nu suntem in stare.
   Romania sta capra pe gratis. Si mai cere o tura.

 4. Lasam oportunitatea lui Horban sa ramana prostituata profesionista si de lux a lui Rasputin

 5. Mi-e atât de silă de ăștia! Nu suportă consecințele pe care le suportă celelalte state care semnează sancțiunile, dar beneficiază de privilegiile unui stat membru UE și NATO. Atunci care mai este ideea de membership? Ce mai caută în UE dacă sunt anti – UE?

 6. Dacă tot sunteți așa porniți împotriva regimului de la Budapesta , de ce nu vă duceți peste ei , să le dați o lecție de democrație și civilizație .

 7. Igen, igen. Mai ramasese un pic de maro, la rozeta lui tov. putin. Il stergeti voi, n-am grija!
  Nu inteleg ce cauta Orbania in UE si-n NATO.

 8. Slabiciunea Ungariei e ca orice energie primeste din Rusia, trebuie mai intii sa tranziteze Bulgaria,Romania,Ukraina. Poate se pot creste tarifele la tranzit, ca sa nu mai aiba nici un avantaj economic obtinut din vietile luate de rusi.