G4Media.ro

Un vietnamez care a încercat să intre ilegal în ţară a trecut…

sursa foto: G4Media

Un vietnamez care a încercat să intre ilegal în ţară a trecut Dunărea cu o barcă gonflabilă / A fost prins de polițiștii de frontieră din Corabia / Voia să ajungă în Germania

Un cetăţean vietnamez care a încercat să intre ilegal în România după ce a trecut Dunărea, dinspre Bulgaria, cu o barcă gonflabilă, a fost descoperit pe malul românesc al fluviului de către poliţiştii de frontieră, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt, Lavinia Ştefănoaica, scrie Agerpres.

Migrantul avea un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile din Bulgaria şi a fost descoperit de poliţiştii de frontieră pe malul românesc al Dunării, lângă o barcă gonflabilă.

„În data de 09.01.2023, în jurul orei 9,55, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Corabia, pe timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere a zonei de frontieră, au observat la malul românesc al fluviului Dunărea o persoană de sex masculin, alături de care se afla o barcă gonflabilă. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la identificarea persoanei şi conducerea acesteia la sediul instituţiei pentru efectuarea verificărilor suplimentare. Asupra persoanei în cauză s-a găsit un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile din Bulgaria”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că migrantul este cetăţean vietnamez, în vârstă de 39 de ani, care a trecut ilegal frontiera României dinspre Bulgaria, cu ajutorul unei bărci gonflabile.

Cetăţeanul vietnamez a declarat că intenţiona să ajungă pe cont propriu în Germania.

Bărbatul a fost preluat de autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ne intoarcem la vremea lui Ceausescu , dar de data asta se trece invers Dunarea .

  2. Poate ar fi fost mai inspirat,sa o ia in amonte,decat sa treaca frontiera la noi !!