G4Media.ro

UPDATE: Un vapor ucrainean s-a scufundat în Marea Neagră, la 70 de…

default

UPDATE: Un vapor ucrainean s-a scufundat în Marea Neagră, la 70 de mile de Portul Constanța. Zece marinari au fost salvați, doi au murit

UDPATE 11.04: Nava GSP Falcon a companiei GSP Offshore participă la acțiunea de salvare, potrivit unui comunicat. La 04:40 dimineața GSP Falcon a recepționat un mesaj de urgență de la nava “Volgo Balt 179”. Operațiunea de salvare a început în condiții meteo deosebit de dificile, cu vânt de 50 km/h și valuri de 4 metri. Până în acest moment au fost salvați 10 marinari. Aceștia se află în siguranță la bordul GSP Falcon. Două persoane au decedat. În același timp se caută în apele mării încă o persoană. Comandatul GSP Falcon, Victor Marina conduce operațiunile de salvare. CItește aici mai multe detalii

Articol inițial: Un cargou sub pavilion ucrainen cu 13 marinari ucraineni la bord s-a scufundat, joi, în Marea Neagră, la o distanţă de 70 de mile marine de portul Constanţa, în prezent intervenindu-se pentru salvarea membrilor echipajului. Potrivit Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), nava Artemis a instituţiei a fost trimisă la faţa locului.

Acţiunea de salvare a marinarilor aflaţi la bordul cargoului este în derulare şi se pare că unul dintre aceştia, aflat în stare gravă, ar fi murit.

Autorităţi portuare au precizat că în zonă intervin mai multe echipaje de salvare.

Foto: Nava Falcon / GSP Offshore

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Uite de aia e nevoie de spital regional in Dobrogea(Constanta): Cel mai mare port la Marea Neagră, Centrala nucleară Cernavodă, PetroMidia și triplare a populației in sezon estival(cu multe accidente rutiere, înecați și etc)..dar n-ai cu cine..