G4Media.ro

Un vânător a împuşcat un urs, în timpul unei partide de vânătoare…

Sursa foto: Pixabay

Un vânător a împuşcat un urs, în timpul unei partide de vânătoare de mistreţi / Susţine că a fost atacat de urs şi de aceea a folosit arma / Anchetă a poliției

Poliţiştii din Dâmboviţa anunţă, marţi, că au deschis un dosar în care fac verificări cu privire la faptul că un bărbat a ucis un urs, în timpul unei partide de vânătoare autorizată pentru specia mistreţ, anunță News.ro. Bărbatul susţine că a fost atacat de urs şi că acesta este motivul pentru care a folosit arma şi a ucis animalul.

Incidentul s-a produs pe un fond de vânătoare din comuna Bezdead din judeţul Dâmboviţa. Poliţiştii au fost anunţaţi, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat a împuşcat un urs. Acolo a fost găsit animalul împuşcat, fiind vorba despre un urs adult.

”Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 51 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce s-ar fi aflat la o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreţ, organizată pe raza comunei Bezdead, ar fi fost atacat de un urs, moment în care l-ar fi împuşcat mortal”, transmite, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În cadrul dosarului deschis, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului. Cadavrul ursului a fost transportat la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...