G4Media.ro

Un tramvai a deraiat pe şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, la…

Sursa foto: cititor G4Media.ro

Un tramvai a deraiat pe şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, la intersecţia cu Calea Moşilor / UPDATE: Circulația pe liniile 10 și 21 a fost reluată

Ora 17.00: Circulaţia tramvaielor pe liniile 10 şi 21 a fost reluată după repunerea pe şine a tramvaiului de pe linia 5, care a deraiat luni pe şoseaua Ştefan cel Mare, la intersecţie cu Calea Moşilor, pe sensul către terminalul Sfântul Gheorghe, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Brânduşa Raeceanu.

Ea a precizat că echipele STB au intervenit pentru repunerea tramvaiului pe şine şi că circulaţia pe liniile 10 şi 21 a fost sistată aproape o oră şi jumătate.

Știrea inițială: Un tramvai fără călători de pe linia 5 a deraiat, luni, pe şoseaua Ştefan cel Mare, la intersecţie cu Calea Moşilor, pe sensul către terminalul Sfântul Gheorghe, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

Potrivit acesteia, circulaţia tramvaielor de pe liniile 10 şi 21 este în prezent blocată.

Brânduşa Raeceanu a adăugat că echipele de intervenţie ale STB sunt la faţa locului şi intervin pentru repunerea tramvaiului pe şine.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Tramvaiele trebuiesc eliminate

  2. Nu…tramvaiele trebuiesc păstrate, reparate liniile, luate tramvaie noi. În toate orașele din Vest am văzut tramvaie noi cu cale de rulare excelentă. Așa că stai la tine acolo la țară, unde aveți BMW din 2000 și closet în curte.