G4Media.ro

Un tanc a căzut de pe un trailer într-o localitate din Bacău…

Sursa Foto: G4Media.ro

Un tanc a căzut de pe un trailer într-o localitate din Bacău / MApN: Trailerul a evitat un bătrân care traversa neregulamentar

Un tanc a căzut, luni după amiază, de pe un trailer în localitatea Comănești, județul Bacău, după cum rezultă din imaginile surprinse de reporterul G4Media.ro. Potrivit Ministerului Apărării, nu s-au înregistrat victime.

”Trailerul a evitat  un bătrân care traversa neregulamentar. Tancul a scăpat din sistemul de ancorare, ieșind cu șenila dreaptă de pe platformă”, a declarat purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spânu.

Potrivit sursei citate, trailerul ar fi intrat în balans în timpul manevrei de evitare a pietonului.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Aia cu „batrinul care traversa strada” e ‘decit’ o gogoasa cu care ‘armata’ isi musamalizeaza vesnica incompetenta si impotenta.

  2. Foarte ciudat… este cusuta cu ata alba sau asa pare din departare

  3. Ar trebui repornite fabricile de confecții și să coase rapid batistuțe albe… În caz de război, cu armata noastră nu avem nicio șansă. Ba se scufundă, ba se prăvale.

    …Până intervin militarii NATO, măcar să avem la îndemână cele necesare ca să ne predăm.

  4. Convoaiele militare circulă cu escorta deschizător / închizător. Puțin probabil ca trailerul sa fi fost suprins si vehiculele in cauză nu. Deci MApN minte.. Iar

    • Teoretic, foarte adevărat. Practic, am văzut maşini-deschizător de convoi care mergeau și la 300 de metri în fața primului vehicul. Iar în „orașe” de genul Comănești, cu sub 20.000 de locuitori, pietonu-i rege, face ce vrea și când vrea mușchiu’ lui. Așa că naiba știe, e posibil să zică adevărul. Nu foarte probabil, dar posibil.