G4Media.ro

Un tânăr a fost împușcat în picior de polițiștii din Huedin /…

Sursa foto: Captură video

Un tânăr a fost împușcat în picior de polițiștii din Huedin / Un prieten al victimei l-a filmat în timp ce se plimba, plin de sânge, cu o mașină a poliției după el / ”Ce, suntem câini, să ne omorâți?”

Un tânăr fost împuşcat, duminică, în Huedin, în timp ce polițiștii anchetau un posibil furt de lemne, relatează Știri de Cluj.

Potrivit unor surse neoficiale, tânărul care a fost împușcat în picior ar fi intervenit în apărarea unor rude, iar ulterior ar fi devenit recalcitrant și ar fi încercat să-i ia arma din mână unui polițist.

Tânărul ar fi fost împuşcat în picior şi a mers sângerând o bună bucată de drum, urmărit de polițiști. Întregul moment a fost filmat de prietenii celui rănit.

Aceștia le cereau polițiștilor să-l lase în pace. ”Ce, suntem câini, să ne omorâți?”, se aude pe înregistrarea video.

Ulterior poliţiştii au reușit să intervină și i-au acordat primul ajutor tânărului împuşcat.

Tânărul împuşcat de poliţişti, dus la UPU Cluj și a fost operat de urgenţă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Suntem in America aici? De ce au scos pistolul daca au intervenit la aplanarea unui conflict? E grav. Trebuie ancheta aici si sper sa fie demiși si cel care a scos si a folosit arma si seful lui.
  Iar daca victimele sunt rromi, cu atât mai mult.
  Dar din păcate ministrul USL de resort visează încă la doctorate plagiate pe bancheta din spate.

  • Prietene, citeste stirea originala de pe site. Un minoriar a devenit recalcitrant si a incercat sa-i ieie arma unui politist. Colegul politistului a fost cel a scos arma si a impuscat minoritarul ca sa-si apere colegul.

  • Noi am cam vrea cu totii sa traim ca in America, dar in acelasi timp am vrea si cu sufletu-n rai, cum ar veni fara impuscaturi, munca pe bune si rigurozitate. Apropos de munca pe bune, daca ar mai opri si un camion cu un transport ilegal de lemn, pe langa cei cativa gainari deja prinsi, as fi de parere ca cei 2 politisti chiar si-ar merita pensia speciala. Oricum, in situatia de fata – cred eu – au procedat cum trebuie.

  • @salam4 politistii au procedat corect, si poate si alti salami ca tine vor invata ceva

  • @Florin4_ „Suntem in America aici?”

   În America, dacă încerci să iei arma unui polițist nu ești împușcat în picior. Comentariul @Florin4 este cumva vreo glumă nereușită?

 2. javrele de miltieni trebuie sa raspunda pentru un asemenea comportament de jigodii ordinare.

 3. In sfârșit și polițiști fără frica sa își facă datoria , in cazul furturilor de lemne mulți padurari au fost împușcati cu propriile arme de către hoti si nimeni nu a fost condamnat–

 4. da…‼️‼️‼️‼️‼️in momentul in care ataci politistul ,care isi face treaba, pentru a-l dezarma …ai devenit caine si tot ce urmeaza este din vina cainelui…sa zica mersi ca a fost in picior, regulamentar…☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️