G4Media.ro

Un startup românesc de tehnologie software se extinde în Asia și intră…

Sursa: Atta Systems

Un startup românesc de tehnologie software se extinde în Asia și intră pe piața din Singapore

Atta Systems , furnizorul global de servicii software de top, fondat în România, a anunțat astăzi deschiderea unui nou birou în Singapore, se arată într-un comunicat al companiei.

Compania își propune să își aducă aportul la transformarea digitală din regiune prin furnizarea clienților săi de servicii de dezvoltare software și strategie de produse software, de înaltă calitate, consolidându-și astfel activitatea în Asia.

Portofoliul de clienți Atta Systems acoperă America de Nord, Europa și Asia, cuprinzând clienți din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore și Malaezia. Printre aceștia se regăsesc nume sonore la nivel mondial, precum UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF și alte agenții ale ONU, dar și startup-uri de
succes din domeniul medical precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate și transport, precum Clever Taxi și UrbanAir sau de entertainment și cultură, ca VRTW – Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Animest.

„Suntem entuziasmați să inaugurăm primul nostru birou din Asia, în Singapore. Am lucrat în ultimul an la soluții software pentru o serie de companii din regiune și considerăm că există un mare potențial de dezvoltare pentru noi pe piața asiatică. Suntem încrezători că experiența noastră de 5 ani de dezvoltare de produse software relevante pentru clienți din România, SUA și Europa ne va ajuta să livrăm același standard ridicat de servicii și clienților noștri din Asia,” a afirmat Andrei Blaj, Managing Partner and Co-founder, Atta Systems.

Atta Systems a obținut un scor de 5 din 5 stele și s-a clasat pe primul loc în categoria dezvoltatorilor de aplicații mobile și software în topul internațional realizat de recunoscutul ghid online de companii, Clutch. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de Atta Systems se numără Aurora – platforma realizată pentru UNICEF, care
a adus echipei Atta Systems premiul „Client of the Year”, în cadrul evenimentului Gala ANIS 2020 și Medicai, unul dintre startup-urile din domeniul medtech cu cea mai accelerată creștere din Europa, care până în prezent a atras o finanțare totală de aproape un milion de dolari.

Pe lângă dezvoltarea de software pentru web și mobile, Atta Systems abordează și domenii cu tehnologii de ultimă generație, dezvoltând soluții tehnice pentru dispozitive wearable, pentru platforme de VR/AR, data science, machine learning și AI – modelare predictivă, forecasting, analiză statistică, Business Intelligence/Analytics (BI / BA) în domenii precum medtech, fintech sau administrație.

„Construim relații de lungă durată cu partenerii noștri, prin care să înțelegem cât mai bine nevoile acestora și să le oferim cele mai bune soluții tehnice. Acum și clienții din piața asiatică vor beneficia de un traseu complet de la idee, strategie de produs și designul acestuia, inginerie software, până la lansarea și continuitatea acestuia în piață.
Ne place să ne asumăm provocări tehnice dificile și am asamblat o suită completă de servicii centrate pe inovație,” a completat Alexandru Artimon, Managing Partner și cofondator, Atta Systems.

Odată cu inaugurarea biroului din Singapore, Atta Systems lansează și un website local, dedicat pieței din regiune: singapore.atta.systems .

În acest an, compania își propune consolidarea activității sale de pe continentul asiatic, prin intermediul biroului din Singapore, cât și continuarea creșterii din ultimii 5 ani și extinderea sa pe coasta de est a Statelor Unite ale
Americii.

Despre Atta Systems. Fondată în 2015, sub numele inițial de AB4 Systems, Atta Systems dezvoltă produse software relevante global, care aduc un plus de valoare utilizatorilor și generează impact ridicat.

Compania activează pe 3 continente, cu birouri în București, Singapore, Londra și California. Cu produse software livrate către clienți din România, Europa, SUA și Asia, Atta Systems se concentrează pe crearea de valoare prin tehnologie, în context global. La începutul anului 2020, start-up-ul s-a numărat printre câștigătorii premiilor industriei IT din România, oferite în cadrul evenimentului Gala ANIS 2020, pentru platforma Aurora, dezvoltată pentru UNICEF România.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Să își DEA aportul.