G4Media.ro

Un senator republican în vârstă de 89 de ani a câștigat al…

sursa foto: Facebook/ Chuck Grassley

Un senator republican în vârstă de 89 de ani a câștigat al optulea mandat/ Chuck Grassley este parlamentar din 1981

Republicanul Chuck Grassley, în vârstă de 89 de ani şi senator de Iowa din 1981, a câştigat un al optulea mandat marţi în alegerile de la jumătatea mandatului, potrivit canalelor NBC şi CBS citate de AFP, transmite Agerpres.

El s-a confruntat în cea mai strânsă cursă electorală din ultimii 42 de ani cu democratul şi fostul militar de rang înalt Michael Franken. Chuck Grassley va împlini 95 de ani la încheierea mandatului său.

De-a lungul carierei sale, acest membru al comisiei judiciare a Senatului a fost o voce pentru America rurala şi fermele familiale – el însuşi fiind fermier. El a făcut campanie anul acesta în special pe tema inflaţiei.

Donald Trump i-a oferit sprijinul său, chiar dacă Chuck Grassley ar fi avut dezacorduri cu fostul preşedinte, ale cărui politici le-a susţinut totuşi în mare măsură.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Asta inseamna sa-ti faci treaba cum ai promis celor care te-au votat.

    • Asta inseamna sa-ti vezi de interesul tau si al sponsorilor tai intr-o pseudo-democratie controlata de cativa oligarhi.

    • Tataie risca sa dea coltul in timpul mandatului si sa lase senatul pe mana democratilor. Chiar nu se pot gasi candidati care sa nu fie cu un picior in groapa? Valabil si la prededintie, si Trump si Biden fiind cam trecuti de varsta cea mai productiva.

  2. Chiar nu se găsea altul care să nu fie cu un picior in groapă?!?s-a ajuns la fundul sacului?numai senili, demenți, rupți de realitate,la noi și pușcăriași,chiar nu mai suntem normali la cap dacă ne lăsăm conduși de otrăvurile astea!