G4Media.ro

Un șef de tren din Suceava a găsit o borsetă cu 43.000…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Un șef de tren din Suceava a găsit o borsetă cu 43.000 de lei și a  predat-o poliției / ”Ca să fiu sincer, mi-au tremurat picioarele” / În urmă cu 6 ani a găsit 40 de mii de dolari

Șeful de tren sucevean Vasilică Săvuț a găsit o borsetă pe peronul gării din Iași în timp ce aștepta garnitura pe care urma să intre în serviciu, relatează Monitorul de Suceava.

”M-am apropiat și am ridicat borseta. La mică depărtare erau un domn și o doamnă și am mers la ei. Am deschis borseta și am văzut că era plină cu bani. Ca să fiu sincer, mi-au tremurat picioarele. Am mers mai apoi la Poliția TF din Iași și am predat borseta, în care erau circa 43.000 de lei”, a mărturisit șeful de tren.

La scurt timp, a apărut și păgubitul, care i-a mulțumit ceferistului pentru gestul de a preda borseta cu bani la poliție. Bărbatul și-a dat seama că a uitat borseta pe bancă abia după vreo jumătate de oră, în timp ce încerca să-și cumpere doi covrigi.

Vasilică Săvuț, care lucrează la CFR de 32 de ani, nu este la primul gest de acest gen. În urmă cu aproximativ 6 ani a găsit o borsetă în care se aflau 40.000 de dolari. Ca și acum, a predat bunul găsit la Poliție.

”Aceste două cazuri sunt cele în care erau sume foarte mari de bani, dar portofele cu acte și bani mai puțini am găsit de foarte multe ori. Niciodată nu m-am gândit să îmi însușesc vreun bun găsit pentru că nu ar fi normal. Dacă se poate să ajut un om în necaz o fac cu mare bucurie”, a mai spus Vasilică Săvuț.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Dumnezeu are un plan interesant cu el si de aceea ii testeaza mereu corectitudinea!

    • Si cam care ar fi planul asta? Ai vorbit tu cu entitatile astea superioare? Ai simtit cand lingeai o icoana?!

  2. Încerc să înțeleg care e infracțiunea aici, poate banii sunt furați și cei care îi „pierd” încearcă să scape de ei? Ce fel de om umblă cu 40k euro cash?

  3. Ce bine ca mai exista si OAMENI.

  4. Prost să fi noroc să ai, să dai de unu mai prost ca tine🙂

    • Din voi trei (păgubitul, naşul şi tu ) singurul needucat (şi neşcolit – să fii se scrie cu doi de i!!!) eşti tu, măi (ȋn)chip(uitule)!

  5. Unii muncesc de 32 de ani și găsesc o borsetă cu bani pe care o predau, alții taie frunze la câini 20 de ani și îi găsește borseta cu 43.000 pe ei, acasă, așteptând-o relaxați să vină și luna viitoare, mărită și neimpozitată!