G4Media.ro

Un român din Belgia anunță că oferă cazare și transport gratuite familiei…

Un român din Belgia anunță că oferă cazare și transport gratuite familiei medicului Cătălin Denciu pe toată durata tratamentului

Maximilian Bălașa, un român stabilit în Belgia, a transmis, printr-un mesaj publicat duminică pe Facebook, că pune la dispoziția familiei medicului Cătălin Denciu un apartament de două camere în care aceasta să se cazeze pe toată durata tratamentului doctorului care a încercat să-și salveze din incendiu pacienții internați la ATI.

Acesta susține că apartamentul în care familia medicului se poate caza se află la 2 kilometri de spital și că le poate asigura, de asemenea, o mașină pentru transport și îi poate ajuta cu traducerea documentelor:

  • ”Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult pret pe viețile semenilor decât pe a lui , sa ii pună in contact cu mine in cazul in care au nevoie de cazare . Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere necondiționat pe toată durata șederii in Belgia . De asemenea ii pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașina pentru a se putea deplasa . Apartamentul se afla la nici 2 Km de spitalul unde este internat . Pot fi contactat la numărul meu de telefon 0032/486946467 sau la nr de telefon 0032/472065052 Jora Cecilia”, a transmis Maximilian Bălașa.

sursa foto: Facebook/ Cătălin Denciu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. o sa il sun pe laudaros sa ii umplu frigiderul

  2. dacian julen…

    SA ITI FIE RUSINE,RUSINE,RUSINE !

  3. Sa iti fie rushine, marxistule!

  4. Impresionant ca mai exista astfel de oameni. Cu astfel de oameni se pot face schimbari in constiinta nu cu Arsene Ciorapel care cerea astazi sa nu politizam tragedia de la Piatra Neamt. Politicul a capusat tot Statul cu cumetrii ce a facut este criminalic. Toti incompetentii au prins posturi caldute si nu-si fac griji de bani si pensii. Privilegii pe spatele prostimii.

  5. Comentariul meu anterior a fost la misto. Cine nu a vazut poza de profil a omenosului ii recomand sa o vizioneze. Scursura indeamna la votarea PMP. Un mizerabil care profita de tragedia unui om. Gunoiul uman pupau de bas Basescian.

  6. Cu mult respect si recunoștință fata de d-,,na din Belgia doresc neapărat să o avertizez si anume sa verifice pe cine primește si eventual numai pe părinți.E mai sigur.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.