G4Media.ro

Un român de 14 ani a produs haos în Austria: a furat…

Sursa foto: Pexels/ Kindel Media

Un român de 14 ani a produs haos în Austria: a furat mașina unui polițist, a făcut accident cu trei mașini distruse și cinci răniți

Cinci persoane rănite, un polițist atacat, trei mașini distruse, mașina unei polițiste furată: acesta e bilanțul unui accident provocat miercuri în Austria de un român de 14 ani, transmite Kurier.

Băiatul a fost arestat preventiv.

Accidentul s-a produs după ce o patrulă de poliție a observat o mașină care fusese declarată furată și a început să o urmărească. Ceea ce a urmat a fost o cursă nebună, uneori cu 150 km/h.

Românul era deja cunoscut de poliție. El a fost reclamat în repetate rânduri pentru infracțiuni contra proprietății și trafic de droguri, după cum a confirmat procurorul din Linz.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

 1. Sigur e rrom-ân.

 2. In RO nu ar fi patit nimic, ar mai fi pus si filmuletul pe TikTok. Si va intrebati de ce fug romanii din tara spre tarile unde justitia functioneaza? Spre tarile „normale”, „educate”, domnule Iohannis.

  • Pai in Romania toata presa ii spunea „copilul”, iar elementul negativ devenea politia de la care a furat masina, sau ca politistii l-au bruscat cand l-au imobilizat si cate cele. Asa sunt romanii, de-aia sunt ultimii din Europa la orice, nu le place legea si fac absolut orice sa o submineze. Foarte bine ai observat

  • Se vede ca nici dvs.nu sunteti prea educat:in text se zice ca baiatul era cunoscut la politie pentru infractiuni anteriparevsi nu a patit nimic!Cand a facut ultima “isprava” a fost arestat ,cum s-ar fi intamplat probabil si in Ro!Iar activitatea lui infractionala,avand probleme grave de comportament,s-a desfasurat in civilizata Austrie,de unde se vede ca e vorba de creieras cum aplica educatia!

  • Teansmiteau toate televiziunile interviuri ale parintilor, cu ce i-au facut copilului etc, cat a suferit. Asta se vinde in Rom, din pacate

 3. Acum si dumneavoastera, zau!? Este intre Craciun si Anul Nou…cautam stiri, punem titluri tari si se vide stirea…probabil ca articolul de unde a fost luata stirea detalia, dar….sa fim sanatosi si noi si ziaristii si sa avem cat mai putine astfel de stiri!

 4. Educația pe care a primit-o de mic copil are influențele sale.După primele litere copii sunt invățați că dacă furi rața din coteț și esști prins să nu recunoști de asemenea cel care are oi mai multe mândre și cornute trebuie omorât. Așa că in ichisorile din UE avem peste 11.000 de condamnați prinși cu rața în gură deși au tăgăduit.

 5. Aproape sigur face parte din comunitatea de „suedeji” ale caror activitati, bland spus antisociale, in masa, contribuie la motivarea refuzului Austriei de a accepta Romania in Schengen. Cum lucrurile nu pot fi spuse pe fata, fiind incorecte politic, ni se da de inteles, doar-doar moldovalahii vor pricepe odata…

  • @Jay _ „motivarea refuzului Austriei de a accepta Romania in Schengen”

   Accesul persoanelor române în Austria se face relativ ușor, este necesară prezentarea unui act de identitate. Migrația ilegală prin România, sau infracțiunile comise de români pe teritoriul Austriei pot fi pretexte, nu o motivație reală. Blocarea accesului României în Schengen nu le influențează în niciun fel.

   Problema reală a opoziției Austriei față de aderarea României la Schengen este legată de transportul de mărfuri.