G4Media.ro

Un restaurant din Singapore servește în premieră carne de pui crescută în…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Ei oricum au roboți în restaurante și spitale, știu de pe HN
    Plus tipul care vrea să interpreteze rolul lui Brâncuși

  2. Si daca face cancer celula aia din laborator? Nu inteleg de ce nu mananca direct bilutele de polietilena recicalata? Pentru mediu nu de alta.

    Poza e de la ei sau de pe shutterstock?
    @#ț$%v ^&sii de hipsteri.

    • Si daca faci cancer la cap pentru ca mananci carne rosie soric mezeluri si zaharuri cu galeata? si daca mori pentru ca respiri si oxidarea distruge celulele?

    • Poza clar nu e de la ei, acolo se văd aripi de pui. Ei ar putea produce cel mult o brânză sau ciupercă (scoby ca și Kombucha sau ca Kefir-ul de lapte) cu gust de carne, nu carne cu textura identică cu cea adevărată și oase.

  3. Tetrick ar trebui fie să-și schimbe numele fie să-și facă dreaku un site web.
    S-or pricepe ei la biotehnologie dar la marketing sunt varză. Si e păcat, invenția lor ar putea revoluționa industria cărnii de pui care este acum extrem de crudă cu animalele.

  4. asa spuneati si acum 10 ani despre bulai si acum e la moda si chiar se incurajeaza ….asa ca atentie la neatentie :))))

  5. Face KFC-ul de 20 de ani. :))