G4Media.ro

Un primar PNL și patru viceprimari din județul Arad au trecut la…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Un primar PNL și patru viceprimari din județul Arad au trecut la PSD / ”Au ales să facă parte dintr-o echipă unită, unde nimeni nu este lăsat în urmă”

Un primar și patru viceprimari din județul Arad au trecut la PSD, anunță social-democrații arădeni, într-un comunicat de presă, informează Newsar.ro.

„PSD Arad s-a întărit cu oameni cu foarte multa experiență în administrația publică locală, oameni integri, performanți, respectați in comunitățile lor, care au ales să se alăture unei echipe puternice, care pune mai presus de orice interese politice, buna administrare a comunităților arădene. Viceprimarii Luminița Toma, din Bârsa, Dorin Cătană, din Brazii, Ștefan Feher, din Șilindia, și primarul Daniel Blaj (n.r. PNL), din Gurahonț, au aderat la marea familie social-democrată arădeană. Au ales să facă parte dintr-o echipă unită, unde nimeni nu este lăsat în urmă”, se arată în comunicatul de presă.

„Fiecare dintre ei va aborda campania pentru alegerile locale, alături de toți ceilalți candidați ai PSD, cu proiecte și programe dedicate cetățenilor localităților lor, pentru că ei știu și pot să facă administrație modernă, eficientă, axată pe oameni și nevoile lor. Mai puțină politică și mai multă administrație de calitate pentru cetățeni!”, se mai arată în comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Nimeni nu e lasat in urma. La ce, la ciordeala? Bai functionarilor publici, voi cu cine luptati de aveti texte din-astea de razboinici? Cu cetatenii, cu platitorii de taxe? Te doare capul cu astia, deja arata pe față care e scopul lor, in nici un caz sa lucreze in interesul societatii.

  2. Absorbtia continua! 👏
    Sa speram ca anul acesta sa dispara cu totul PNL, ca sa nu se mai faca confuzie intre cele doua partide de mafioti.

  3. Au schimbat doar sigla, năravul e la fel…

  4. bravo penele-galbene.. in curand rolex si imparatul isi vor lauda unu altora infrangerile ppeesedeeeului

  5. Asta se numește prostituție,nu contează cu cine sau cu câți te duci,contează să ajungi „unde nimeni nu este lăsat în urmă”

  6. Astia sunt liberalii din echipa castigatoare…

  7. Nu mai votez cu PNL-ul aflat în alianță cu ciuma roșie! Rușine!