G4Media.ro

Un polițist din Bacău suspendat din funcție după ce a fost arestat…

Un polițist din Bacău suspendat din funcție după ce a fost arestat pentru fapte de corupție s-a împușcat cu arma personală

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat, sâmbătă, prin numărul de urgență 112, de către o femeie de 46 de ani, din Dărmănești, care susținea că soțul său ar fi încercat să se sinucidă cu o armă pe care o deținea pentru autoapărare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză era polițist la Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Dărmănești, din anul 2011.

La momentul utilizării armei asupra sa, acesta se afla singur la domiciliu.

 • ”La data de 18 noiembrie bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situație de fapt”,

sursa foto: Pexeles/ Kat Wilcox

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. PLÂNGE CAREVA?

  NIMENI???

  CHIAR NIMENI???

 2. Asa se intampla când DGA se pune cu cei nepregatiti psihic.
  Lipsa detaliilor cazului spune multe despre psihologii lor

 3. Asa se intampla u măsură arestului la domiciliu făcută cu neglijenta crasa

 4. CLOAKA m.a.i.ului …
  ȘPĂGARI … SIFILOSI … DEMENTI …. =SCURSURILE SOCIETĂȚII

 5. Mafia i-a fortat moartea….Arest cu arma doar mafiotii acorda pentru a-si distruge corpurile delicte. In lumea civilizata nici cu șireturi nu ai voie in perioada arestului pentru a nu fi eliminat de reteaua crimei organizate.

 6. Arestul la domiciliu are și avantaje.

 7. Aidii bei că puti. Arestat la domiciliu, dar i-au lăsat arma ???
  În România, cetățenii sunt împărțiți pe ranguri, cetățeni de rangul I și cetățeni de rangul II. Milițienii au dreptul de a purta arme de foc letale, fraierii care sunt supraimpozitați pe muncă pentru a le face lor salariile și pensiile de tinerei, NU au (conform legii) acest drept.
  Pentru comparație, iată de ce o superțară cum este SUA nu va putea fi niciodată ocupată de vreo armată străină : populația deține legal armament și muniție în cantități impresionante și ar folosi-o fără rețineri împotriva oricărei tentative de ocupație teritorială. Chiar dacă armata aia ar putea anihila vreodată forțele militare ale SUA, nu vor putea niciodată să anihileze dorința de libertate a poporului american. Diferența de mentalitate dintre o conducere comunistoidă (a noastră) și una cu adevărat liberală (a lor).