G4Media.ro

Politicianul ucrainean prorus, Ilia Kiva, găsit mort miercuri, în apropiere de Moscova,…

sursa foto: captura video

Politicianul ucrainean prorus, Ilia Kiva, găsit mort miercuri, în apropiere de Moscova, cu o rană la cap / El ar fi fost asasinat la comandă ucraineană / Un alt politician prorus din Lugansk, Oleg Popov, ar fi fost de asemenea asasinat

Un politician ucrainean prorus, Ilia Kiva (fosto sus), fost deputat, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort miercuri, în apropiere de Moscova, ”cu o rană la cap”, în districtul Odinţovo, anunţă autorităţile locale citate de agenţiile ruse de presă,  relatează news.ro. Aceasta ar fi o operaţiune specială a SBU” care ar fi revendicată de Kiev:”Lichidarea principalului trădător, colaborator şi propagandist Ilia Kiva a fost o operaţiune specială a SBU”, transmite o sursă din cadrul apărării ucrainene. ”El a fost ucis cu arme uşoare”, precizează această sursă.

Nu cu mult timp înainte, Comitetul rus de anchetă a anunţat moartea unui alt reprezentant al ocupaţiei ruse,, ucis în explozia unui dispozitiv neidentificat, plasat într-o maşină, la Lugansk, un oraş ocupat în estul Ucrainei: „Oleg Popov, un fost deputat local, a murit, în urma detonării unui dispozitiv neidentificat, într-o maşină”, a anunţat Comitetul rus de anchetă, precizând că circumstanţele morţii acestuia sunt ”pe cale să fie stabilite”.

Comitetul precizează că Oleg Popov a fost als în două rânduri în ”parlamentul” separatist din Lugansk şi a difuzat imagini în care apare o maşină distrusă şi carbonizată, înconjurat de anchetatori care munceau.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. putin nu poate sa isi apere acolitii

  2. Bun așa! Beau un pahar de vin pentru asta. La mai mare!

  3. Îngropare plăcută!