G4Media.ro

Un nou partid de extremă dreapta a intrat în Parlamentul Ungariei: cine…

Foto: Site oficial Patria Noastră

Un nou partid de extremă dreapta a intrat în Parlamentul Ungariei: cine conduce partidul ”Patria Noastră”

Partidul ”Patria noastră” a câștigat 7 locuri din cele 199 ale parlamentului de la Budapesta, potrivit publicației independente Telex.hu. Partidul, format din foști lideri ai Jobbik, are poziții radicale în ceea ce privește drepturile minorităților, vaccinarea și cere introducerea pedepsei cu moartea.

Liderul partidului este László Toroczkai, primar în orașul Ásotthalom și fost vicepreședinte al Jobbik – un alt partid de extremă dreapta care în ultimii ani și-a moderat discursul și a intrat în coaliție cu alte cinci partide opoziție.

László Toroczkai (44 de ani) a fost jurnalist, redactor-șef al ziarului Magyar Jelen, membru fondator al organizației de tineret HVIM. ”Mișcarea celor 64 de comitate” este una radicală, cu prezență în România, Serbia și Slovacia, și militează pentru revizionism istoric – refacerea Tratatului de la Trianon din 1920 și reunificarea tuturor maghiarilor.

Partidul ”Patria noastră” a fost lansat în 2018. Presa independentă din Ungaria a descris platforma ideologică a partidului drept una de extremă dreapta.

Partidul respinge orice drepturi pentru minoritățile sexuale, la fel ca și partidul de guvernământ Fidesz.

De asemenea, ”Patria noastră” a respins puternic atât vaccinarea anti-Covid, cât și măsurile restrictive instituite de guvern pe durata pandemiei. În plus, ”Patria noastră” vrea să reintroducă pedeapsa cu moartea pentru infracțiunile grave. (Foto: Site oficial Patria Noastră)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Jobbik extrema dreapta
  Patria noastra extrema dreapta
  Fidesz extrema dreapta
  Ghici cine sunt rasişti Europei??

  • Am vazut cine sunt “analfabeti” Europei…

  • nea regres pai cand esti tras atat de tare pe dreapta nu se mai vede nici centrul de acolo. Conservatorii de acum 10 ani sunt de stanga pentru voi, leftarzi cum le ziceti.
   Dar mai la subiect.
   Ce parere ai de refacerea Ungariei Mari prin orice mijloace, cum ar fi o operatiune speciala?
   Care ar fi cea mai buna metoda de executare si debarasare pentru lgbt, gropi comune sau doar lasati pe strada ca exemplu pentru altii?
   Pentru problema cu romanii im.pu.ți.ți care nu vor sa vorbeasca exclusiv maghiara sustii o solutie finala?
   Hai, explica-ne cum pozitiile hAurarilor astia pe steroizi sunt doar conservatoare si de bun simt.

  • @Tree fitty
   Ce ai fumat? Dă-mi și mie.

 2. Tot mai greu va fi pe al ei sa traiesti. 🙂
  Poate e timpul sa fugiti sa va faceti pasapoarte pentru orice siguranta.

  • De treci codrii de aramă de departe vezi aproape

 3. Partide de extrema stângă nu exista? Dacă exista, cu ce se ocupa?

  • se ocupa sigur cu doctrina respectiva! Acestea se invata din carti nu de pe mediile de socializare unde se „educa” 90% din electorat!

   in chestiile alea din hartie cu coperti din carton scrie ca intotdeauna, in perioade grele sociale, economice, boli, razboaie etc, este obligatoriu ca in politica sa se inscrie si sa aibe castig grupari extremiste, atat de stanga cat si de dreapta.

 4. Deci si Orban a aplicat metoda AUR?

 5. Venind din Germania la 21 oct. 2021, am poposit la hotel Raba la Gyor . Aveam rezervare. Am întrat în hotel cu grija sa ne punem masca anti covid. La recepție, ne.au întâmpinat oameni normali cu zâmbetul pe buze . Happy si noi. Ne.am saturat de nebunia mască. Atunci am înțeles clar ca în Ungaria trăiesc oameni normali. Acum realegerea lui V Orban, ne da convingerea ca trebuie sa trăim liberi într.o Ungaria care își protejează poporul . Felicitări V Orban! Respect!

  • Ce înseamnă extremă dreaptă în zilele de azi? Orice e la dreapta de Stalin?

 6. Un alt partid al sulii. Cam multe
  ..

 7. Pare fix modelul AUR. Bani de la Moscova.