G4Media.ro

Un nou „oracol” a apărut în lumea animală: Cum a reușit elefantul…

sursa foto: Aperture Studio/ Pexels

Un nou „oracol” a apărut în lumea animală: Cum a reușit elefantul Bubi să prezică victoria Germaniei în meciul de debut al UEFA Euro 2024

Germania a avut o zi fantastică de vineri cu o victorie de 5 la 1 în fața Scoției în meciul de debut Campionatului European de fotbal 2024. Dar nimeni nu s-a bucurat mai mult decât Bubi, elefantul african care prezisese victoria germană cu o zi înainte de meci, scrie Associated Press.

Bubi, un elefant african care trăiește într-o rezervație din Turingia, în centrul Germaniei, a fost însărcinat joi să prezică învingătorul meciului Euro 2024 dintre țara gazdă și Scoția.

Bubi a trebuit să lovească o minge spre steagurile Germaniei și Scoției care se aflau de o parte și de alta a unei porți improvizate. Mingea s-a rostogolit spre steagul german.

Bubi, care este originară din Italia, a fluturat apoi steagul țării sale adoptive și s-a bucurat de o găleată de orz.

Îngrijitorii au descoperit entuziasmul ei pentru fotbal din întâmplare, când o minge a intrat în incinta ei. Bubi a „pasat” imediat.

Bubi a devenit astfel succesoarea caracatiței Paul, cunoscut și sub numele de „Oracolul din Oberhausen”, care și-a câștigat notorietatea prin faptul că a reușit să prezică cu succes rezultatul meciurilor de la Cupa Mondială din 2010.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează