G4Media.ro

Un liceu din Sibiu mai bine donează un teren administrației, decât să-l…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Un liceu din Sibiu mai bine donează un teren administrației, decât să-l curețe / ”Unitatea de învățământ nu mai folosește zona de teren în cauză”

Reprezentanții Liceului ”Carol I” din Municipiul Sibiu au decis să doneze un teren de 715 mp, despre care sibienii s-au plâns că este plin de bălării și gunoaie, relatează Turnul Sfatului.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a inițiat un proiect de hotărâre pentru preluarea unui teren de 715 mp. Acesta aparține Liceului ”Carol I”, ai cărui reprezentanți au anunțat că nu le este necesar.

”Unitatea de învățământ nu mai folosește zona de teren în cauză, considerând-o excedentară și nefiind utilă în desfășurarea activității acesteia, arătând totodată disponibilitatea de a pune acest teren la dispoziția Primăriei municipiului Sibiu, în vederea implementării unui proiect de utilitate publică locală”, se arată în referatul care însoțește proiectul de hotărâre în discuție.

Înainte de a face acest transfer, mai întâi trebuie efectuate o serie de operațiuni cadastrale pentru dezmembrarea terenului Liceului ”Carol I”, astfel încât cei 715 mp de teren să devină o parcelă de sine stătătoare.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. pai nu il ia iohanis? ce sa va mai bateti capul. oricum cred ca bunica unei matuse de-a verisoarei strabunicului lui iohanis a atipit odata la umbra pe terenul ala, deci e ca si cum a fost terenul ei.

  • Dacă voiai să pari spiritual, tocmai ai greșit. Te-ai încurcat în inteligență. Dacă te pune cineva să repeți cele debitate, sigur nu știi nici tu ce ai scris. Dar este o vorbă: „când strugurii sunt amari…”

 2. Miroase incompetenta din cauza managerului liceului in cauza sau o miscare „legala” pentru o sinecura de partid de a pune mana pe acel teren.

  • Asa e.
   Peste tot pe unde a fost profesoara Soare, actual director, a lăsat în urma numai lucruri începute și neterminate, decizii haotice, echipe dezbinate
   Anterior a fost la Școală Ioan Slavici ( nr 20)

 3. Poate fac un mic parc-spatiu Verde pentru Cartier de care se pot bucura atat elevii scolii cat si oamenii din zona

 4. Numai minciuni….terenul a fost curatat cu mult timp inainte…. de o echipa administrativa harnica si plina de daruire..dar lucrurile s-au schimbat dupa schimbarea fortata a conducerii cu o „alta” , abia acum se intelege scopul…..

 5. Doar minciuni cu scopul de a pune mana pe teren….cu 1 an jumatate in urma a fost schimbata conducerea , care a igienizat locul cu multa munca din partea echipei administrative…dar schimbarea forțată a dus la atingerea adevaratului scop…….

  • Primăria avind contract cu cei de la spatii verzi rezolva întreținerea curățeniei mai ușor decât un manager de institut de învățământ

 6. Primăria este proprietara terenului. Este o deosebire între donație (donez ceva doar dacă sunt proprietar) si a pune la dispoziția cuiva (te anunt pe tine proprietar ca nu utilizez un teren și poți să-l folosești în alte scopuri)

  • Asa e.
   Peste tot pe unde a fost profesoara Soare, actual director, a lăsat în urma numai lucruri începute și neterminate, decizii haotice, echipe dezbinate
   Anterior a fost la Școală Ioan Slavici ( nr 20)