G4Media.ro

Un kimono inspirat de Taylor Swift va fi expus înainte de spectacolele…

Sursa Foto: Facebook/ Taylor Swift

Un kimono inspirat de Taylor Swift va fi expus înainte de spectacolele vedetei din Marea Britanie

Un kimono comandat special de un muzeu de design a fost creat pentru Taylor Swift în contextul în care vedeta se pregăteşte pentru etapa scoţiană a turneului său, informează DPA, transmite Agerpres.

Ea urmează să concerteze timp de trei nopţi consecutive pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, de vineri 7 iunie până duminică 9 iunie.

Concertele sunt parte a turneului „The Eras”, care a început în luna martie a anului trecut şi se va încheia în decembrie 2024. În cadrul acestuia, cântăreaţa va susţine în total 152 de spectacole pe cinci continente.

Înaintea etapei din Scoţia a turneului, muzeul de design V&A Dundee i-a solicitat designeriţei Kelly McGrath, absolventă a Şcolii de Artă din Glasgow şi creatoarea brandului KellyDawn Riot, să creeze o rochie kimono specială care să facă referire la toate albumele pe care Taylor Swift le-a lansat până în prezent.

Combinaţiile de culori de pe kimono sunt asociate cu fiecare din cele 11 albume ale artistei, iar reprezentările de plante şi animale sunt legate de versurile cântecelor sale.

Kimono-ul va fi expus publicului începând de sâmbăta aceasta în cadrul celei mai recente expoziţii a muzeului din Dundee, „Kimono: Kyoto to Catwalk”.

Responsabilii muzeului au declarat că speră să îi ofere kimono-ul vedetei în timp ce aceasta se află în Scoţia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...