G4Media.ro

Un influent consilier al lui Zelenski prognozează sfârşitul războiului din Ucraina în…

Sursa foto: mbda-systems.com

Un influent consilier al lui Zelenski prognozează sfârşitul războiului din Ucraina în 2023

Oleksi Arestovic, unul dintre cei mai influenți consilieri ai preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a declarat joi că războiul din Ucraina nu va dura mai mult decât până în vara 2023, transmite publicația belgiană Le Soir, citată de Rador.

După părerea lui, Vladimir Purin îşi va desfăşura noile trupe mobilizate în teritoriile ocupate. Va dori să apere anexarea acestor teritorii ucrainene. Potrivit consilerului, nu va fi greu să distrugă aceste noi trupe.

„Mă aştept să văd 100.000 de recruţi ruşi, într-o primă etapă. Cred că mulţi dintre ei vor muri”. Potrivit „7 sur 7” acest consilier estimează că zeci de noi recruţi au fost deja ucişi de armata ucraineană (cifre care nu pot fi verificate deocamdată). El adaugă că aceşti recruţi sunt prost echipaţi. El explică: „Nu au decât puşti ruginite şi nu au medicamente. Nu au primit nicio pregătire. Unii dintre ei sunt recrutaţi şi sunt pe front cinci zile mai târziu. Este îngrozitor”.

El a spus că nu vede ce strategie ar putea să mai inventeze Vladimir Putin pentru a câştiga acest război.

Când se va termina războiul? „Vom vedea ce se petrece pe câmpul de luptă. Dar cred că nu va dura mai mult de vara 2023, doar dacă nu se întâmplă ceva la Moscova”. (Traducere: Gabriela Sîrbu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Se cam termină răcanii ruși până atunci.

  2. Sper ca timpul ii va da dreptate. Deja nebunia a durat prea mult.

    • Parca tot el zicea ca se termina pana in toamna. Nu cred ca stie cineva cand se va termina si cum. Important este ca Rusia nu i se permita sa pastreze vreun teritoriu ucrainean. Sper sa fie eliminati si din Moldova, Georgia, Crimeea si alte teritorii ocupate ilegal.

  3. 3-4 anii ca popa tine!!!

  4. Sa înțelegem ca se va da cu bomba nucleara in2023?

  5. Doamne-fereste!!!

  6. 2023??!!ce a obținut Slava Ucraina??!! 20 % teritoriul pierdut oameni morți distrugeri imense!! Și ruși frați mai mari sint la fel de vinovați. Bravo SUA.

  7. exact ce si-a dorit SUA… jocul lor e…