G4Media.ro

Un flux special pentru vaccinarea cadrelor didactice va fi creat începând cu…

Un flux special pentru vaccinarea cadrelor didactice va fi creat începând cu 8 februarie la Botoșani

Un flux special pentru vaccinarea anti-COVID-19 a cadrelor didactice va fi creat, începând cu 8 februarie, în municipiul Botoşani, a declarat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăliţei, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, noul centru de imunizare a angajaţilor din sistemul de învăţământ va fi constituit la Şcoala 17 din municipiul Botoşani şi va asigura vaccinarea a 60 persoane în fiecare zi.

„Acest flux pentru învăţământ a fost aprobat săptămâna trecută, iar fiecare judeţ a primit aviz pentru crearea unui astfel de flux. Acest flux poate fi folosit de toate cadrele didactice care nu s-au programat şi nu s-au vaccinat până acum la celelalte fluxuri deschise pentru populaţie”, a afirmat Adăscăliţei.

De asemenea, de luni va deveni operaţional fluxul special pentru cadrele Ministerului Afacerilor Interne. Acesta va funcţiona în cadrul Centrului de vaccinare deschis la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” şi va avea o capacitate de 60 de persoane zilnic.

La rândul lor, cadrele militare dispun de un centru special de vaccinare deschis într-o unitate militară din municipiul Botoşani. La acest centru au acces actualii angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale, dar şi foştii militari.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.