G4Media.ro

Un elev din Caracal a fost ales delegat de tineret la ONU…

Sursa foto: Pixabay

Un elev din Caracal a fost ales delegat de tineret la ONU / 43 de tineri s-au înscris în această competiție, iar 10 au fost selectați pentru interviul final

Unul dintre cei doi delegaţi de tineret ai României la ONU este din Caracal, județul Olt. Se numește Alexandru Drăghia și este elev la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, anunță Agenția de presă Rador.

43 de tineri s-au înscris în această competiție, 10 au fost selectați pentru interviul final, câștigători fiind elevul din județul Olt și o tânără din Iași. Cei doi vor reprezenta interesele a peste cinci milioane de tineri români, la Națiunile Unite, în cadrul lucrărilor Adunării Generale de la New York. Programul Delegat de Tineret la ONU a debutat în România în 2006, fiind deja o tradiție în țara noastră. În prezent, acesta se desfășoară sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și a Ministerului Afacerilor Externe, iar scopul programului este de a antrena tinerii cu potențial, cu vârste între 18-25 ani, în activitatea celui mai important organism internaţional.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...