G4Media.ro

Un echipaj, participant la Raliul Clujului a fost implicat într-un accident/ Piloții…

Un echipaj, participant la Raliul Clujului a fost implicat într-un accident/ Piloții au fost transportați la spital

Un accident a avut loc, duminică, la Raliul Clujului, în zona Dângău, când un echipaj a ieşit în decor, cei doi piloţi fiind preluaţi de SMURD.

Echipajul cu numărul 580, format din Radu Lambrino şi Andrei Aitculesei, a fost implicat în accident, dar piloţii sunt conştienţi şi au fost preluaţi de SMURD pentru investigaţii detaliate.

„Pentru că sloganul raliului a fost de la început ‘Safety first’ şi având un răspuns prompt din partea celor responsabili pe partea de securitate, s-a hotărât neutralizarea probei şi parcurgerea acesteia în regim normal, pentru următoarele 13 echipaje”, a declarat purtătorul de cuvânt al Raliului Clujului, Marius Tuhuţ.

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator, etapa a 9-a a Campionatului Naţional de Raliuri Betano (24-26 septembrie), este organizat de Clubul Sportiv Savu Racing, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj, şi se desfăşoară la Cluj-Napoca şi în împrejurimi.

Sursa Foto: Facebook/ Autor Fabian Robert

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. de ce i-ati mai dus la spital?, ca e plin de sosocati, aia cu ADN-ul pur si care vor sa se imunizeze natural, ca si ei au drepturi si platesc asigurari de sanate.

  2. Raliurile polueaza chimic si fonic , si sunt cauza multor accidente grave, deci nu ar trebui ca primaria si consiliul sa se implice in organizarea lor, ci sa ceara sa fie interzise .

    • Ne întoarcem și la comunism, eventual? Nu că am fi ieșit cu adevărat din el, dar na, nouă ne place să „interzicem” ce nu ne place și să restragem drepturi și libertăți și nicidecum să luptăm pentru ele. 😀

    • @Philip
      Nu este vorba de vreo intoarcere la comunism, ci de combaterea poluarii in cazul unor activitati care nu sunt esentiale: cursele de masini sau motociclete care folosesc benzina drept carburant. Poluanta si consumatoare de energie este si fabricatia acestor vehicule pregatite pt curse, reciclarea cauciucurilor uzate, extractia petrolului si obtinerea benzinei. Nu se restrang drepturi si libertati, amatorii de concursuri pot sa se intreaca la alergare, ciclism, alte sporturi, ceva care nu polueaza inutil mediul si nu afecteaza sanatatea cuiva.

  3. Se discuta foarte mult despre poluare, energie verde, combustibili fosili, etc. Atunci, ce rost au aceste raliuri cand este clar ca exista tehnologii pentru masini mult mai puternice decat cele pe care le folosim in mod curent.? Ce rost au competitiile of road in care vin participanti din toata Europa sa strice drumurile rustice din zone natural atractive, pentruca in tarile lor sunt interzise asemena competitii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.