G4Media.ro

Un copil din Bulgaria, rătăcit în partea superioară a masivului Postăvaru, a…

sursa foto: IJJ Braşov/ Facebook

Un copil din Bulgaria, rătăcit în partea superioară a masivului Postăvaru, a fost coborât în siguranță de jandarmii montani

Un copil care s-a pierdut vineri după-amiază în partea superioară a masivului Postăvaru a fost coborât în siguranţă la baza muntelui şi şi-a regăsit părinţii cu ajutorul jandarmilor montani de la Poiana Braşov.

Conform jandarmilor braşoveni, părinţii au fost depistaţi după difuzarea de mesaje vocale în mai multe locuri din staţiune de firma care gestionează instalaţiile pe cablu.

„În această după-amiază, un monitor de schi a sesizat patrulei de jandarmi aflată în serviciu în Poiana Braşov faptul că a găsit pe pârtia Drumul Roşu un minor speriat şi dezorientat, care părea că s-a pierdut de părinţii lui. Minorul de naţionalitate bulgară a reuşit să le explice jandarmilor că a plecat din zona superioară a masivului Postăvaru alături de părinţii săi, dar din cauza ceţii şi a vizibilităţii reduse s-a pierdut de aceştia. Jandarmii l-au coborât în siguranţă în zona telegondolei şi cu sprijinul angajaţilor instalaţiilor de transport pe cablu, care au difuzat mesaje vocale în cât mai multe locuri din staţiune, au reuşit, în mai puţin de o oră, s-o găsească pe mama băiatului. Mulţumim angajaţilor instalaţiilor de transport pe cablu din Poiana Braşov pentru sprijinul acordat şi, de asemenea, componenţilor Şcolii de Schi „Ana” pentru ajutorul dat necondiţionat şi, astfel, acest incident nedorit a avut un deznodământ fericit”, a informat IJJ Braşov, potrivit Agepres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mai nou facem poze cu victimile ? 🤦‍♂️

    • Ar tb pozați doar părinții inconștienți și fără discernământ. Sau însoțitorii, dacă erau în excursie.