G4Media.ro

Un bucureștean care făcea defrișări de arbuști pe terenul proprietate privată, amendat…

Sursa foto: Primăria Municipiului Bucureşti/Facebook

Un bucureștean care făcea defrișări de arbuști pe terenul proprietate privată, amendat cu 2000 de lei de poliția locală deoarece nu avea aviz de specialitate de la Direcția de Mediu

Primăria Capitalei a anunţat că poliţiştii locali de la Serviciu Control Ecologie şi Protecţia Mediului s-au deplasat, sâmbătă, pe terenul proprietate privată de pe strada Constantin Brâncuşi, nr. 2A, sect. 3, unde au constatat că sunt defrişaţi arbuşti fără a deţine avizul de specialitate emis de Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, transmite News.ro

Au fost aplicate amenzi de 2.000 lei persoanei care făcea defrişările, fără să aibă aviz de specialitate.

„În data de 30.09.2023 poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Ecologie şi Protecţia Mediului s-au deplasat pe terenul proprietate privată din str. Constantin Brâncuşi, nr. 2A, sect. 3, unde au constatat că se defrişează arbuşti fără a deţine Avizul de specialitate emis de Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Conform prevederilor HCGMB nr. 304/2009 poliţiştii au aplicat autorului defrişărilor (persoană fizică) o amendă în cuantum de 2.000 lei şi l-au atenţionat să nu mai defrişeze fără a deţine Aviz de specialitate”, arată postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei Muncipiului Bucureşti.

Sursa citată mai spune pe parcursul verificărilor au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei Române-Secţia 12.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Imi trebuie aviz de la primarie ca sa curat un teren intravilan de arbusti? Bai, nu e vorba de padure, da? e vorba de niste boscheti…si vin alti „boscheti” sa imi dea amenda pentru ca imi trebuie aviz de la Directia de mediu? Eu refuz sa cred ca asa scrie in lege.

    • Unde-i lege nu-i tocmeală! Buna sau rea se pare că îi lege in romanica noastra. Total absurd dar asta este

    • Iar au ars aia in cadelnita tamaie jamaicana. Zici ca suntem in Alice in tara minunilor … mai trebuie sa vopsim arbustii in albastru si sa dam drumul la iepuri in galben si gata. Game over ! Avem paduri taiate ilegal care se vad din statelit dar au gasit un gospodar care isi face curte. Ultimul stinge lumina si da drumul la caini.

  2. Mai bine defrisa în parcul IOR, primea doar 150 lei amendă!

  3. fac

  4. si ei ce vad.

  5. Sa ne zica Nicusor si cand a emis ultimul aviz de defrisare. Orasul pierde, nu se planteaza in compensare.