G4Media.ro

UPDATE Un autocar cu 51 de elevi, implicat într-un accident rutier în…

Sursa foto: ISU București-Ilfov

UPDATE Un autocar cu 51 de elevi, implicat într-un accident rutier în Vâlcea, pe DN 67 / S-a ciocnit cu un autoturism, şoferul acestuia a murit / Doi copii cu atacuri de panică

UPDATE ISU Vâlcea anunţă că şoferul maşinii a decedat. Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi. Pasagerii din autocar au fost evaluaţi medical – 2 minori cu atac de panică şi şoferul cu escoriaţii. Șoferul şi un minor au fost transportaţi la spital.

știrea inițială

Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, şoferul acestuia fiind resuscitat, transmite News.ro.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că şoferul maşinii a fost rănit, fiind resuscitat.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...