G4Media.ro

Un asistent universitar titular, fiul președintelui consiliului de administrație al Universității “Nicolae…

Sursa: Facebook Universitatea Titu Maiorescu

Un asistent universitar titular, fiul președintelui consiliului de administrație al Universității “Nicolae Titulescu”, și-a dat demisia după ce a folosit un limbaj vulgar cu studentele sale pe TikTok

Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular la Facultatea de Drept din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București, și-a dat demisia, după ce un live publicat pe Tik Tok în care se adresează vulgar unor studente, a ajuns la conducerea universității, scrie Clujust.ro. Asistentul universitar este fiul președintelui consiliului de administrație al Universității, Ioan Neagu. 

Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular, la facultatea de drept a Universității Nicolae Titulescu din București și-a dat demisia din funcție în data de 18 ianuarie 2023, potrivit publicației Clujust.ro, care citează poziția oficială a Universității.

Asistentul universitar titular a vorbit vulgar cu studentele sale într-un live pe Tik Tok.

Conducerea Universității transmite: “Aducem la cunoștință persoanelor interesate că, la data de 19 ianurie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universității Nicolae Titulescu din București demisia sa din funcția deținută, fără preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu. Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic și aduce la cunoștinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament”, a transmis universitatea.

Constantin Neagu este autor al cărților de drept ”Teorie și practică execuțional penală” și ”Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”.

El este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, avocat în domeniul penal și a reprezentat nume grele cum ar fi Ovidiu Tender, Miron Cozma, Dan Ioan Popescu.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Din 2015…
    „Acțiunea finalizată în această săptămână, cea de la Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița, pare că a băgat spaima în absolut toți profesorii din învățământul superior românesc (mă rog, cei cu musca pe căciulă). Metoda folosită, cea a investigatorului sub acoperire, infiltrat ca student, îi face pe toți profesorii să se uite suspicios la fiecare cursant. Poate fi oricare dintre ei un investigator sub acoperire, trimis de procurori să arate corupția în toată splendoarea ei!”…

  2. A mai plecat prin demisie anterior Neagu junior. Nu e la prima abatere. Beizadeaua nu sare departe de trunchi. La cateva luni a fost reprimit enfanfare in asa zisa facultate facuta de taica-sau. Prin urmare nimic. Imi aduc aminte de Neagu senior in momentul in care preda la Baneasa, pe vremea impuscatului, fiind asistent, si lua cateva sute de lei pentru o lucrare de stat. Copia de rupea din cartile si articolele altora si gata lucrarea de stat de 30 de pagini. Acum inteleg ca e mare penalist. O gluma mai proasta nici nu se putea.

  3. dincolo de infantilismul individului,de remarcat ,,clanurile ”care domina in orice institutie,cum sa iei in seama o asa facultate si cind te gindesti ca toti politicienii din romanica sunt absolventi de mizerii de astea ,ce pretentie sa mai ai….

  4. Dl.asistent universitar nu este la prima abatere. Toate cadrele didactice din facultate cunosc atitudinea aroganta și imberba a tânărului ” profesor” . Dacă s-ar face o analiza serioasa , s-ar observa ca au fost trecute sub tăcere multe evenimente reprobabile. Deranjant este și limbajul aprope puieril, neprofesionist ,care denota lipsa unei educații pedagogice și psihologice adecvate meseriei de cadru didactic. Cum putem avea pretenții de cinste și onoare de la omul simplu neinstruit de la capătul tarii, când fiul unui asa zis personaj angrenat în activități științifice și didactice de la o facultate din centrul capitalei se manifesta ca un bișnițar de cartier. Despre decenta și bun simt ce sa mai vorbim !