G4Media.ro

Un antreprenor care aduce în România jocul Coloniștii din Catan, numit de…

Un antreprenor care aduce în România jocul Coloniștii din Catan, numit de USR PLUS secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului

Premierul Florin Cîțu l-a numit miercuri pe piteșteanul Adrian-Ștefan Cîrstea în funcția de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Cîrstea (44 de ani) a fost propus de USR PLUS.

Piteșteanul este antreprenor și a fondat compania Ideal Board Games, care deţine licenţa pentru mai multe jocuri de societate în limba română.

Printre jocurile pe care le vinde se numără versiunea în limba română a jocului Coloniștii din Catan, cu multiplele sale versiuni, potrivit Revista Biz.

Cîrstea a absolvit Facultatea de Transporturi din Politehnica București, secția Tehnica Transporturilor, potrivit prezentării de pe site-ul USR Argeș. După absolvirea facultății al lucrat timp de 10 ani în proiectare la Metroul SA București. El este președintele filialei USR Argeș. (Foto: Adrian Ștefan Cîrstea / Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Să facă rost și de licența de Solitaire, că e boală care se ia lucrând la Stat, adică trai neneacă pe banii contribuabililor…

 2. V am zis eu , psd u nu e cu nimica mai corupt ca alte partide.

  • Deci un inginer de transporturi cu experiență 10 ani în domeniu e o numire nepotrivită după mintea ta?

  • @Cipper,

   Un inginer de transporturi cu experiență 10 ani în domeniu numit la Ministerul Tineretului si Sportului ca sa faca ce anume mai exact?

  • Dar ce, tu crezi ca pentru a fi Ministru neaparat trebuie sa fii direct implicat in domeniul respectiv? Un Ministru bun este o persoana cu capabilitati administrative bune, un manager bun care ia deciziile logice. Doar nu degeaba fiecare minister are atatia angajati, consilieri etc.

  • @Vlad Pai pentru finalizarea proiectului metrou/tren de la Otopeni de care s-a ocupat Gica Popescu in era PSD strans legat de Euro de exemplu.

 3. Necioplitule

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.