G4Media.ro

Un angajat de la Realitatea PLUS a murit la 46 de ani…

Un angajat de la Realitatea PLUS a murit la 46 de ani din cauza COVID-19. Focarul de la televiziunea lui Maricel Păcuraru nu a fost cunoscut de DSP București

Un angajat din regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus a murit din cauza COVID- 19. În vârstă de 46 de ani, el era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”. Bebe Stănuțiu avea 2 copii. Este primul deces de COVID- 19 confirmat în mass- media.

Anunțul conducerii postului de televiziune

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită. Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea.
Drum lin, Bebe!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”

La jumătatea lunii septembrie, G4Media.ro a scris despre focarul de covid care a existat în regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus, unde erau 13 cazuri confirmate, potrivit unor surse din companie. În 10 septembrie, Roxana Băncuță, directorul executiv al postului, confirmase pentru G4Media.ro că șase angajați ai postului sunt infectați, iar în 14 septembrie a refuzat să confirme numărul de 13 infectați, transmis de sursele G4Media.ro.

În 17 septembrie, când la Realitatea PLUS erau deja 13 cazuri, DSP București a răspuns la o întrebare adresată de G4Media.ro că ”la postul de televiziune Realitatea PLUS s-au înregistrat, până la data întocmirii prezentei adrese, un număr de două cazuri confirmate de Covid-19”.

În 18 septembrie, după ce G4Media.ro a revenit cu o nouă întrebare care cerea informații și despre eventuale cazuri ale unor salariați ai firmelor care dețin licența Realitatea PLUS, așa cum apar ele în documentele oficiale ale CNA, DSP București transmitea că ”Direcția de Sănătate Publică București nu a fost notificată de cele două firme sus-menționate (Realitatea Media SA și Geopol Internațional – n.red.) cu privire la apariția unor focare de Covid-19”.

Realitatea PLUS e controlată de Maricel Păcuraru, care a fost condamnat în trecut pentru corupție și a făcut închisoare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Trist,foarte trist ! Dumnezeu sa-l ierte! E si mai trist si de inteles atunci când se ascunde realitatea si responsabilitatea nu este a nimănui!

 2. Nu e cunoscut de DSP, dar noi știm de vreo 3 săptămâni!

 3. Ăștia de la iRealitatea trăiesc paralel cu realitatea, de aceea cred că nu există covid.

  • Managerii de la Realitatea și complicii de la DSP trebuie sa meargă la PUSCARIE . Sa răspundă managerii cum le-a permis angajatilor cu simptome evidente de covid ( FEBRA SI TUSE ) sa vina la serviciu în continuare. Sa răspundă managerii cum au obligat angajații sa vina în continuare la program în focarul de infecții din Realitatea . Sa raspunda sefii DSP cum adică nu au știut despre aceste cazuri având în vedere ca ptr fiecare confirmat se face o ancheta în care se stabilește cu cine a întrat în contact și unde lucrează. Acești oameni trebuie sa plătească cu INCHISOAREA ptr ce au facut. Aceasta e REALITATEA in care traim .

 4. de ce nu-mi publicați mesajul ? adevărul este prea dureros ?

  • Ai, bre, rabdare, nu te grabi ca fata mare la maritis!

 5. Au uitat ..băgați expresia lui băduescu-literă mică…că nu cu mult înainte se lăfăiau pe postul lor tot felul de LOAZE care se dădeau cu presupusul că boala asta nu există , e cel mult o gripă mai puternică !! Căți bani au luat ca să facă astfel de promovare ??? Să-l întrebe pe MIRUITUL , pe care-l promovau,,, că virusu este BLEGI T sau pe necalificatu ..care ți-a cumpărat diplome de la fabrici de diplome după ce a intrat în politică ,,,ăla cu botnița pe care le fel l-ați promovat. Un propagandist mai puțin al ciumei roșii !! Cum e cu promovarea idiotului de balama sau cataramă parcă care se fălea și dădea cu tifla tuturor că nu există virusul și voi îi bălăcăreați pe cei ce luptau cu virusul pentru a salva oameni !!! marțafoi care vroia să-l credem că a ajuns miliardar plecând de la o afacere cu hârbul lui de motocicletă !!!

 6. Trebuie sa plateasca pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu unii dintre cei din conducerea Realitatea.

 7. Si in scoli este la fel. Se ascund cazurile. Ii trimit pe cei bolnavi acasa si restul revin la scoala.

 8. Un angajat a fost disponibilizat pentru ca a refuzat sa mearga la serviciu in focar la Realitatea. Bravo lui si rusine celor care „i-au redus postul”.

 9. Mi se lare interesant faptul că, deși au murit din cauza guvernului chinez numeroși oameni, de la copii la bătrâni, care n-aveau nimic cu ei, tovarășii, deși pretind scuze de la japonezi pentru ce au făcut bunicii și străbunicii unora dintre ei acum 70 de ani, au fost reticenți în a-și prezsnta ei înșiși scuze pentru moartea în chinuri a aproape 2 milioane de oameni pașnici dinafara Chinei doar, câți or fi înăuntru, Dumnezeu știe.Nullll

 10. Mi se lare interesant faptul că, deși au murit din cauza guvernului chinez numeroși oameni, de la copii la bătrâni, care n-aveau nimic cu ei, tovarășii, deși pretind scuze de la japonezi pentru ce au făcut bunicii și străbunicii unora dintre ei acum 70 de ani, au fost reticenți în a-și prezsnta ei înșiși scuze pentru moartea în chinuri a aproape 2 milioane de oameni pașnici dinafara Chinei doar, câți or fi înăuntru, Dumnezeu știe.Pe lângă cei 2 milioane de morți direct din Covid mai sânt cei care au murit din cauza închiderii spitalelor.Cu toate astea,doar televiziunile di Ungaria, din câte știu, au prezentat anchete detaliate despre” minunea” chinezească iau vajnica apărătoare a statului de drept, probabil a statului de” primit dreptul” Europa, suferind de același sindrom al disprețului pentru siguranța propriilor cetățeni, a tăcut în mod semnificativ.Relațiile ei cu satrapiile Chinei și a Rusiei de ex. au rămas în aceeași stare de dependență umilitoare și periculoasă.În schimb,relațiile cu USA s-au răcit brusc, și pentru faptul că Trump, lipsit de „respectul” care îl poartă ei Chinei, a botezat virusul mai puțin alambicat și mai real, după proveniență:China virus.Dumnezeu să-l odihnească pe bietul reporter.Poate se trezește curajul în colegii lui, n numai în cei de la „Realitatea”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.