G4Media.ro

Un american, împuşcat mortal în centrul Bagdadului după o tentativă eșuată de…

sursa foto: Pexels/ Abdelmomen Kadhim

Un american, împuşcat mortal în centrul Bagdadului după o tentativă eșuată de răpire – surse

Un american instalat în Irak de doi ani a fost împuşcat luni seara în centrul Bagdadului, relatează AFP, citând surse de securitate irakiene, care nu au avansat deocamdată nicio ipoteză cu privire la mobilul acestei crime.

Victima „circula în maşină când indivizi necunoscuţi au deschis focul”, a indicat o sursă din cadrul Ministerului irakian de Interne, sub rezerva anonimatului.

Agenţia de presă Reuters, care citează surse din poliţia irakiană, relatează că respectivul cetăţean american a fost ucis după o tentativă eşuată de răpire.

Corpul său a fost dus la un spital din Karrada, cartier din Bagdad, şi un raport iniţial al medicilor a indicat că decesul a fost provocat de un glonţ.

O sursă din poliţie a spus că victima avea asupra sa o carte de identitate din care rezultă că era profesor de limba engleză, conform Reuters.

O altă sursă din poliţie a declarat că bărbaţi înarmaţi la bordul unui vehicul deschiseseră focul asupra unui SUV în care se afla victima şi unul din gloanţe l-a lovit mortal.

‘Ancheta noastră iniţială şi martori oculari au arătat că bărbaţi înarmaţi au încercat să-l răpească pe cetăţeanul american’, a declarat un maior din poliţia irakiană.  (Sursa: Agerpres)

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. e vina lui putin ca democratia e in pericol