G4Media.ro

Ultima zi de școală pentru elevii de clasa a XII-a. Cum arată…

Ultima zi de școală pentru elevii de clasa a XII-a. Cum arată sfârșitul liceului în 2020, după două luni de lecții online și cu un Bac plin de emoții: „Mie mi-e frică să nu-mi ratez viitorul din cauza temperaturii”

Au trecut două luni de stare de urgență, timp în care elevii au învățat mai mult sau mai puțin online, timp în care diferența dintre copiii cu posibilități, profesorii moderni și cei fără acces la tehnologie sau fără abilități tehnice a creat o inechitate și mai mare în rândul elevilor.

În pragul unui Bacalaureat plin de incertitudini și cu reguli foarte stricte, elevii spun că le este frică să nu-și rateze viitorul din cauza temperaturii. În plus, finalul de școală este unul amar, fiindcă nu se mai ține ultimul clopoțel și nici balul de absolvire. Copiii nu mai apucă să își spună la revedere sau să mai petreacă o zi obișnuită la școală împreună.

Edupedu.ro a stat de vorbă cu mai mulți elevi de la licee și din medii diferite, pentru a vedea cum arată sfârșitul anului în vreme de pandemie, prin ochii tinerilor care nu se vor mai revedea la școală anul viitor.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: Girl photo created by freepik – www.freepik.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Copiii (si ziaristii) ascultand mesajele trolilor preiau ideile lor fara sa vrea. De asta nu le este frica?

    Sincer, mie mi-e frica ca nu o sa intru la un liceu bun, la clasa pe care mi-o doresc, din cauza ca media claselor de la 5-8 conteaza la media de admitere la liceu unde se intra doar de la 9.90 in sus.
    PSD am înteles ca a modificat legile în acest fel.
    Mi-e frica de profa de muzica si de cea de desen si de latina ca nu îmi vor pune 10 ca la restul materiilor. Si, desigur, sa nu iau nota mica la purtare. Eu vreau sa intru la mate-info.

  2. Care viitor? Cu BAC sau fără, tot nu ai viitor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.