G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Școlile și grădinițele rămân închise până pe 11 ianuarie 2021.…

Foto: Edupedu.ro

ULTIMA ORĂ Școlile și grădinițele rămân închise până pe 11 ianuarie 2021. Cursurile continuă online până pe 22 decembrie 2020

Școlile și grădinițele rămân închise fizic pentru elevi și copii până pe 11 ianuarie 2021, potrivit Hotărârii nr. 57 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și potrivit calendarului școlar. Potrivit documentului, până la intrarea în vacanța de iarnă, adică pe 22 decembrie 2020, elevii și copiii vor continua cursurile în sistem online.

Hotărârea, semnată chiar de premierul demisionar Ludovic Orban, propune Guvernului/Ministerului Educației suspendarea cursurilor până pe 23 decembrie, prima zi a vacanței de iarnă.

„Se aprobă prelungirea suspendării activității lor care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem online pentru perioada 09.12.2000-23.12.2020”

Citește articolul integral pe Edupedu.ro  

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. si va mirati ca pierdurati alegerile :)))

    in 4 ani, in ritmul asta sunteti langa monta si slabiceanu :)))

  2. O decizie logica, avand in vedere faptul ca numarul de infectari inca este mare.
    Cine vrea, poate invata si online.

    • Suntem tara din lume cu cea mai mare perioada in care au stat inchise scolile pe motiv de pandemie. Sa nu ne mire ca vom fi si tara cu cei mai needucati copii.

    • Doamna in ce tara, lume traiti? Nu cred ca in Romania. La ora actuala aproximativ 1 milion de elevi nu fac ore in nici un fel. N-au tablete, n-au curent, n-au semnal la internet. In Romania 10% dintre copii se duc flamanzi la culcare. Ar fi bine sa mai coborati din turnul de fildes in care v-ati izolat si sa vedeti realitatea. Cei mai afectati de aceasta pandemie o sa fie tocmai acesti 1 milion de copii care practic au pierdut un an de scoala.

    • sigur ca poti invata si online. mai ales cei care nu au internet, tablete, telefoane inteligente sau de-a dreptul nu au curent. stiti cate gospodarii din tara nu au curent electric? la acei copilasi oare v-ati gandit macar 5 minute? sau va ganditi doar la cei din orasele mari, daca se poate sa fie si din familii cu doi parinti salariati sau antreprenori si care aduc in casa cam 2000 euro.

  3. Autoritatile isi recunosc incompetenta chiar in cadrul hotararii si Arafat este in continuare la conducerea masurile de protectie a populatiei.

    Copiii sunt cetateni de mana a doua in tara asta. Parinti indobitociti si bagati sub pat de televizor.

    Decizia despre cum functioneaza o scoala trebuie descentralizata. Ministerul este un papitoi de forma pentru a plati niste salarii unor lenesi analfabeti.