G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Rata de vaccinare a profesorilor din fiecare școală va fi…

ULTIMA ORĂ Rata de vaccinare a profesorilor din fiecare școală va fi un criteriu pentru revenirea la cursuri în format fizic, anunță Iohannis / Vacanța NU va fi prelungită

Președintele Klaus iohannis a anunțat, joi seara, că de luni, acolo unde condițiile sanitare și epidemiologice o permit, copiii se vor întoarce fizic și grădinițe și școli, însă rata de vaccinare a profesorilor din fiecare școală va fi un criteriu pentru revenirea la cursuri în format fizic.

Președintele Iohannis a precizat, într-o declarație, că vacanța școlară nu va fi prelungită de luni.

„La finalul săptămânii, vacanța nu va fi prelungită și, de luni, unde condițiile sanitare și epidemiologice o permit, elevii se vor putea întoarce fizic la școală și grădiniță”, a afirmat Klaus Iohannis.

Președintele a anunțat însă că „va fi introdusă o nouă condiție pentu prezența fizică – gradul de vaccinare a personalului școlii”.

Klaus Iohannis nu a dat detalii, acestea urmând să fie stabilite prin ordin comun al miniștrilor Educației și Sănătății.

Foto: InquamPhotos / Casian Mitu

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Adica te constrang prin orice metoda ilegala sa bagi in tine un ser experimental ale carui efecte nu se cunosc pe termen lung. Voi bagati si dozele mele,vorbim peste 5-10 ani,eu de sus,voi de la 2m de jos doar „ascultati”.

  • @postac rusesc 🖕

  • Când bagi în tine toate porcăriile de emulgatori nu mai te întrebi ce efecte au… Dar când e vorba de ceva care pentru cei simpli depășește orice capacitate de înțelegere ești specialist in virusologie și vaccinolog… Din cauza asta moare prostimea… de prostie…

  • Băi cimpazeule, prostiile alea de emulgatori, nu te obligă nimeni să le mănânci! Dar în cazul vaccinului cum se vede ești cam obligat ! Deci sunt liber să aleg. Nu-ți cere nimeni certificat verde in cazul că vrei să mănânci sănătos,

 2. De ce isi riste viata prin implementarea certificatului verde cand ii pot face pe prosti sa se bata intre ei.Buna miscare.

 3. O mai mare prostie nici că se poate. Profesorii erau principalul vector de multiplicare Covid sau contactele între elevi? Criteriu unic???? Dacă în localitatea aia avem 20 la mie indice de infectare și toți profesorii vaccinați? Ținem școala deschisă? Vom avea în localitățile respective bolnavi tratați pe trotuarele din fața spitalelor că parcarea e deja plină.

  • Realitatea este un clara, Anglia 80%vacvinata rata f mare de infectare în ultima săptămână, Germania, și Franța la felși lista poate continua, în concluzie vaccinarea fără un tratament în farmacii și spitale, rata de infectare nu va putea fi oprita, vaccinul nu întrerupe rata de infectare, îmi ve, ți spune, ca nu sunt mulți morți și spitalizați, asa o fi, dar atunci de ce iau masuri de restrângere, dacă au atins rata de vaccinare de 80 %, ca în mod normal problemele ar trebuii sa dispară la o asa vaccinare

 4. He he! Pai profesorii asta așteaptă! Sa rămână scoala online pe vecie. Ce comod e sa stai acasă, intri câteva minute, mai dai o tema și gata scoala. Acuma e clar ca profesorii nu se vor vaccina în veci.

 5. Si lui Citu, o_line-uța si pentru el?

 6. Instigare la ura intre profesori si parinti (caz penal). Nu stiu pe ce lege s-ar putea baza aceasta decizie. Dreptul la munca? Dreptul la educatie? Delir!!!

 7. Eu de vaccinati ma tem ca nu-i testeaza nimeni.

 8. Da profesorii stau singuri in scoala!? Nu vin si elevii la scoala!? Rata de vaccinare dintr-o institutie se calculeaza de la toti cei care isi desfasoara activitatea in acea institutie nu doar de la cea mai mica categorie…Destept tare tovarasu profesor de fizica….Multe idei stralucite are GHINION!!!@

  • Scopul acestei decizii, nu e siguranța copiilor și profesorilor, ci stârnirea urii părinților față de profesori.

 9. Pai la ce sa mai prelungim vacanta, ca duamna Carmen a vazut Piramidele deja.
  Mai luam o vacanta la urmatorul citi brek a Faraonului la ski.

 10. Masura asta cu rata de vaccinare a peronalului este ca nuca’n perete. Sau poate are cineva o explicatie logica pentru ea.
  Nu am vazut nici un ziarist care sa incerce sa intrebe care este logica acestei masuri si sa o explice mai departe.
  Presa…