G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Procedura pentru elevii care se întorc la școală pe 2…

ULTIMA ORĂ Procedura pentru elevii care se întorc la școală pe 2 iunie, pentru pregătirea de Evaluare Națională și Bacalaureat

Ministrul Educației a prezentat în această seară procedura care se va aplica în toate școlile gimnaziale și liceele, în perioada 2-12 iunie, pentru elevii care se întorc la clase pentru pregătirea de Evaluare Națională și Bacalaureat 2020. „Vom realiza proceduri concrete, să știm în orice situație cum putem să reacționăm”, a precizat Anisie.

Declarațiile făcute de Monica Anisie, la Realitatea Plus:

  • “Dacă la ora 9:00 vin primii 10 elevi, la 9:20 vine următoarea grupă de 10 elevi. La intrarea în școală, la poarta școlii va fi întâmpinat elevul de către un cadru medical și i se va lua temperatura, după care elevii vor parcurge un culoar bine definit de către unitatea de învățământ în curtea școlii, vor ajunge în fața ușii unde vor avea covorașe cu dezinfectant, se va realiza igienizarea interiorului școlii cu o zi înainte, iar cu oră înainte de pătrunderea personalului și elevilor vor fi deschise ferestrele pentru aerisire.
  • Vor merge să se spele pe mâini, vor primi dezinfectant, vor primi măști asigurate de către Ministerul Educației, vor fi îndreptați către sala de curs, în sala de curs nu vor intra mai mult de 10 elevi și un cadru didactic. Vor rămâne în sala repsectivă 2 ore dacă sunt clasa a VIII-a, 3 ore dacă sunt clasa a XII-a sau a XIII-a, pentru aceste cursuri de pregătire care sunt opționale.”

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. de ce nu echivaleaza competentele? aceste competente au valoare zero. sunt valabile un an si niciodata vreun angajator nu a cerut si nu va cere hartia de la competente. si in vremuri normale sunt pierdere de timp si bani.

  2. uite cum copii buni se rateaza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.