G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Ministrul Educației: Evaluările de la clasele a II-a, a IV-a…

ULTIMA ORĂ Ministrul Educației: Evaluările de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a sunt foarte importante pentru a putea ști unde ne aflăm, după aproape un an de predare online. Organizarea să fie la nivelul fiecărei școli

Ministrul Educației anunță organizarea Evaluărilor Naționale de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. După ce anul trecut ele au fost anulate din cauza pandemiei COVID-19, “pentru anul acesta vom lua o decizie; consider că sunt foarte importante, pentru a putea ști unde ne aflăm după aproape un an de predare online, dar organizarea să fie la nivelul fiecărei școli/clase”, a declarat Sorin Cîmpeanu pentru Edupedu.ro.

Ministrul a amintit că evaluările de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a “nu s-au organizat anul trecut”.

Întrebat când vor fi susținute de elevi, anul acesta, Cîmpeanu a răspuns: “De obicei erau în aprilie-mai. Pentru anul acesta vom lua o decizie; consider ca sunt foarte importante pentru a putea ști unde ne aflăm după aproape un an de predare online, dar organizarea să fie la nivelul fiecărei școli/clase”.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. „foarte importante” suna cam de clasa 1-a. suntem totusi in Romania unde important e sa cheltuiesti toti banii din buget de la ministru pana la director de inspectorat si scoala

  2. aceste evaluari sun zero. doar pierdere de bani si timp. totusi de reforma reala programei nimic? e clar ca nimeni din minister nu vrea reforma.

  3. Nu au nicio legătură cu ce se predă la clasa a VI a , elevii nu și dau interesul pentru ca notele nu se trec , deci sunt irelevante, Domnule Ministru !

  4. in fotografie observam o clasa de copii romani din satul văscăuții de deal, jud buzău.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.