G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Mai multe sate și comune din Argeș și Arad au…

ULTIMA ORĂ Mai multe sate și comune din Argeș și Arad au fost carantinate. Satul giurgiuvean Cartojani a ieșit din carantină

Patru sate din județul Arad și două comune din județul Argeș au fost carantinate începând de azi prin ordine semnate de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de urgență (DSU), potrivit site-ului oficial al DSU.

E vorba despre satele Seleuș și Moroda ( comuna Seleuș, județul Arad), satele Gurahonț și Bonțești (comuna Gurahonț, județul Arad), precum și comunele argeșene Bălilești și Dârmănești.

Tot de astăzi, satul Cartojani (Giurgiu), iese din carantină.

Foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. La Gurahont (inclusiv Bontesti) totul a pornit de la sotia unui pastor,cadru medical,care predica în satul arondat. Si cum ăștia se ling toată ziua, nu a fost greu deloc să se împrăștie în zonă! Păi asta a si fost internată de urgență și se lăuda cunoștințelor la telefon că ea aruncă tratamentul la coș după ce iese personalul medical din salon,până când i s-a agravat starea si a fost mutată pe altă sectie!
    La Seleuș s-a pornit de la un medic de familie care ar fi participat într-un alt focar,la Sâmbăteni,la ceva reuniune de-a „fraților „!

  2. La Bălilești , ce-l mai handicapat primar.

  3. Handicapat mental !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.