G4Media.ro

Ultima ediție din acest an a târgului de adopții pentru câinii fără…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ultima ediție din acest an a târgului de adopții pentru câinii fără stăpân, sâmbătă, la Mall Vitan București

Un număr de 276 de câini au fost adoptaţi în 2022, în cadrul târgurilor organizate de Primăria Capitalei, iar seria evenimentelor din acest an va fi încheiată cu o ediţie „specială”, sâmbătă, la Mall Vitan, relatează Agerpres.

„Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), organizează sâmbătă, 10 decembrie 2022, o ediţie specială a târgului de adopţii, ultima din acest an. Evenimentul va avea loc la cafeneaua Starbucks din Bucureşti Mall Vitan, pe Calea Vitan 55-59, între orele 12.00 şi 17.00. Zece căţei – 8 pui şi 2 adulţi, sunt pregătiţi să participe la târg şi să ajungă în mijlocul unor familii care să-i iubească şi îngrijească. Anul acesta, au fost organizate 29 de târguri, din care au rezultat 276 de adopţii”, informează PMB, prin intermediul unui comunicat.

Voluntarii PROEDUS vor da o mână de ajutor la organizare, iar sponsorii campaniei au pregătit numeroase surprize pentru căţeii adoptaţi, dar şi pentru adoptatori, menţionează sursa citată. Căţeii prezenţi la eveniment au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopţiile sunt gratuite.

Persoanele care nu pot ajunge la târg, dar îşi doresc să adopte un căţel, pot contacta centrele ASPA: https://www.facebook.com/ASPABragadiru, https://www.facebook.com/ASPAPallady, https://www.facebook.com/ASPAMihailesti.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...