G4Media.ro

UEFA transmite că la începutul fiecărui meci sub egida forului european se…

Sursa foto: captură video

UEFA transmite că la începutul fiecărui meci sub egida forului european se va ține un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurului din Maroc

UEFA a anunţat duminică, printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, că victimele cutremurului din Maroc vor fi comemorate printr-un moment de reculegere ţinut la începutul fiecărui meci de sub egida forului european, relatează news.ro

„Victimele tragicului cutremur din Maroc vor fi amintite la toate meciurile viitoare ale echipelor naţionale şi ale competiţiilor de club. UEFA va păstra un moment de reculegere la toate meciurile viitoare ale echipelor naţionale şi ale competiţiilor intercluburi, începând de mâine şi până pe 21 septembrie, în memoria victimelor tragicului cutremur din Maroc.

Gândurile fotbalului european sunt alături de oamenii din Maroc în aceste vremuri dificile”, scrie în comunicatul publicat de forul conducător al fotbalului european.

Un cutremur cu o magnitudine de 6,8 grade a lovit vineri seara zona Munţilor Atlas, în Maroc, producând peste 2000 de victime. Numărul răniţilor se ridică, în acest moment, la pste 2000 de persoane.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...