G4Media.ro

Ucrainenii refugiați în Brașov primesc peste 30 de biciclete /  Acestea au…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ucrainenii refugiați în Brașov primesc peste 30 de biciclete /  Acestea au fost strânse și reparate de Forumul Orașelor Verzi

Peste 30 de biciclete vechi sau nefolosite au primit o nouă viață și un nou luciu și vor bucura ucrainenii din Brașov, relatează Agenția de presă Rador.

Bicicletele au fost colectate la începutul acestei luni, în cadrul Forumului Orașelor Verzi, și apoi au fost reparate. Contributori au fost cei din comunitatea de bicicliști, dar și copii, iar inițiator al ideii este Maximilian Munteanu.

“Frankencycle este un proiect de bun simț, cred eu, și are 2 componente de bază. Una ține de faptul că toată lumea are acasă obiecte care stau degeaba, care zac pe undeva, printr-un șopron, printr-o pivniță și noi vrem să motivăm lumea să scoată obiectele alea – în cazul nostru biciclete – să le pună pe interval și să le doneze, noi să le reparăm și să le donăm unor oameni care chiar le-ar folosi”, a explicat Maximilian Munteanu.

Acestea vor fi donate, săptămâna viitoare, către beneficiari din comunitatea de ucraineni din Brașov, cu ajutorul Centrul de Integrare pentru migranți.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Biciclete din alea făcute la Tohan?

  2. Am auzit ca nu vor decat d’alea cu portbagaj ptr AG9. Glumetilor, aia vin cu Mercedes-uri ultimul ragnet si voi le dati biciclete ? Cat de stupizi puteti sa fiti ?

  3. In orasele de munte, daca nu mergi cu bicicleta, nu esti ecolog. Olandezii si danezii merg cu bicicleta pentru ca traiesc in zonele muntoase.

  4. S-au terminat copiii saraci romani care doar viseaza la o bicicleta?