G4Media.ro

Ucraina va lua în considerare legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex,…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Ucraina va lua în considerare legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, dar după terminarea războiului

Președintele Volodimir Zelenski a cerut guvernului său să analizeze dacă căsătoriile între persoane de același sex ar trebui să fie legalizate în Ucraina, potrivit Sky News.

El a declarat că nu se va face nicio mișcare în această privință până când războiul cu Rusia nu se va încheia.

Ucraina și-a sporit încet-încet sprijinul pentru drepturile LGBTQ+, deși cuplurilor de același sex le este încă interzis să adopte copii și nu este permisă căsătoria între persoane de același sex.

Zelenski a răspuns la o petiție electronică care cerea legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. Irelevant!!!!😂😂😂😂😂

 2. sua si ue i_au cerut legalizarea lgbtq pt a primi arme

 3. E clar, se vad sforile păpușarilor deasupra marionetei.

  • Ai și tu dreptate, având în vedere că tu ești marionetă, iar păpușarii tăi sunt la Moscova.

 4. HIMARS nu vine pe gratis.

  • Bravo mha! Cum ai inchis-o tu!
   Ca americanii vor sa te arzi tu in cucurbeu nu sa ii bubui pe rusi!
   Cap ai minte ce iti mai trebuie!

  • Vine de la „Occidentul este în descompunere!” – așa cum spune propaganda rusă încă din secolul XIX. Numai că fir-ar el de Occident, uite că nu vrea să se descompună și pace!

 5. Atunci da-i naibii. Sa ii ia rusii de tot

 6. Mereu am fost de acord cu legiferarea situatie cuplurilor de acelasi sex, e un aspect ce a existat mereu in societate. Mai cu seama in toate societatile. E drept, ei reprezinta o minoritate, dar nu are relevanta.
  Insa toate teoriile asupra sexualitatii, teorii dubioase, care sunt presarate in Vest, nu o sa prinda pentru mult timp. Nu au o baza solida si, din pacate, cred ca Europa Occidentala se va prabusi daca isi mai insuseste mult aceste valori. Liderii UE actuali sunt o gluma comparativ cu liderii UE care au existat pana la Actul Unic European. Disolutia UE, tocmai din cauza crizei de valori, este din ce in ce mai plauzibila. Va fi probabil cel mai mare dezastru al societatii contemporane.

  • Mereu ai fost în slujba Moscovei, iar postarea ta se înscrie în narativul propagandei ruse cu „Occidentul este în descompunere!”

  • @Cotea, vezi ca daca te intreba acum 8-9 ani cineva daca fuge Marea Britanie din UE nu stiu daca ai fi nimerit raspunsul. Nu mai da raspunsuri asa categorice, ca tocmai asta arata ca nu pricepi realitatile actuale. Nimic nu mai este sigur, totul poate lua o intorsatura pe care nu a prevazut-o nimeni

  • Ăsta este și scopul războiului hibrid pe care îl duce țara voastră, Rusia, de a sădi neîncredere, de a arăta că democrația este net inferioară unui sistem t o t a l i t a r ca cel rus. Frumoasă încercare totuși, postarea ta. Nereușită, din fericire.

 7. Corect! E normal să aibă drept la convenție civilă. Dar toate mizeriile cu teoria de gen, susținerea tranziției pt copii de gimnaziu și toată propaganda agresiva la care suntem supuși va avea ca rezultat o răbufnire. Nu e normal sa fim siliți să acceptăm toate bazaconiile.

  • Unde esti ma tu silit sa asculți tot ce indrugi acolo?

  • Propaganda religioasă la care suntem supuși zi de zi este foarte bună, servește atât organizațiilor evanghelice americane cât și Rusiei. Win-Win.

  • @cineva, pai cum unde?, aici, pe acest site. Nu aici sunt postate periodic stiri, informatii din aceasta zona? De ce va faceti ca nu intelegeti si nu stiti unde si cum. Daca aveti copii, ati impartasit si cu ei aceste stiri, informatii, studii?

 8. asta promite ori ce numai sa capete ajutoare De ce nu a facut asta inainte de razboi ?

 9. dar ucrainienii ce parere au?