G4Media.ro

Twitter a suspendat din nou contul lui Ye, artistul cunoscut anterior drept…

sursa foto: Twitter/ ye

Twitter a suspendat din nou contul lui Ye, artistul cunoscut anterior drept Kanye West / Elon Musk: Am încercat tot posibilul. În ciuda acestui fapt, a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violenţă

Twitter a suspendat din nou, vineri, contul lui Ye, artistul cunoscut anterior drept Kanye West, la doar două luni după ce fusese restabilit, Elon Musk afirmând că rapperul a încălcat regulile platformei care interzice incitarea la violenţă, transmite Reuters.

Contul lui Ye a arătat o notificare că a fost suspendat, după ce una dintre postările sale a părut anterior să arate un simbol cu ​​svastică în interiorul unei Stele a lui David.

Proprietarul miliardar al Twitter, care se autointitulează apărător absolutist al libertăţii de exprimare, salutase revenirea rapperului, cunoscut acum sub numele de Ye, pe platformă, în octombrie.

„Am încercat tot posibilul. În ciuda acestui fapt, a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violenţă. Contul va fi suspendat”, a scris Musk pe Twitter, răspunzând unui utilizator al Twitter care a spus „Elon Fix Kanye Please”.

Ye, care avea peste 30 de milioane de urmăritori pe Twitter înainte de suspendare, nu a răspuns solicitărilor de comentarii.

Musk şi-a exprimat în ultimele luni dorinţa de a avea mai puţine limite la conţinutul care poate fi postat pe Twitter. El a spus săptămâna trecută că platforma va oferi ”o amnistie generală” unor conturi suspendate.

Compania-mamă a Parler, platforma de socializare populară în rândul conservatorilor, a decis să suspende și ea contul lui Ye. Deşi Parler a spus că a întrerupt relaţiile cu Ye la jumătatea lunii noiembrie, declaraţia a venit la câteva ore după ce el a dezlănţuit o serie de comentarii antisemite lăudând naziştii şi spunând că vede ”lucruri bune” la Adolf Hitler.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. „Marele geniu” Elon Musk ajunge tot la politicile inițiale ale Twitter.

  2. Cui mai trebuie platformele experimentale de ingenerie socială,nu mai sant la moda lumea a.a trezit🤔

  3. Oare ce ar gandi idolul sau (AH) despre primatul Ye?

    • Asta ma gandeam si io, Kanye West nasizt infocat? Se rasuceste in mormant bietul hitler 😂

    • In zilele astea e la moda sa fii anti, sa surprinzi chiar daca nu e cazul, daca ar trai in Deutschland ’40, Ye ar fi primul gazat … Celalalt un ciudat cu apucaturi dictatoriale, vrea sa fie Dzeu pe pamant