G4Media.ro

Turistul care a încercat să salveze de la înec un copil și…

sursa foto: G4Media/ Andreea Pavel

Turistul care a încercat să salveze de la înec un copil și tatăl său, în Eforie Nord, a fost scos din apă mort

Bărbatul care a încercat acum două zile să salveze de la înec un copil și tatăl său, în Eforie Nord, a fost scos duminică din apă mort. Acesta fusese dat dispărut de autorități, relatează site-ul știrileprotv.ro

Amintim că imaginile în care acesta a fost văzut ultima dată surprind încercarea unor turiști de a salva copilul și tatăl care a intrat în apă după el, în Eforie Nord, apoi pe un alt turist care le-a sărit în ajutor. Amândoi au fost scoși la mal. Dar cel care s-a dus după ei nu s-a mai putut întoarce.

Cei de pe mal au încercat să ajungă la el. Pentru că salvamarii își terminasera programul la 7 seara, turiștii le-au spart chioșcul ca să ia de-acolo veste, plute și un caiac. Au improvizat și un lanț să meargă după bărbat, dar curenții erau mult prea puternici.

Cei rămași pe mal au încercat să îi ghideze pe cei care intraseră în apă. La un moment dat, bărbatul a dispărut în mare. A fost găsit duminică, după două zile de căutări.

Vineri seară, un bărbat de 43 de ani s-a înecat în Costinești. Iar un altul a fost înghițit de valuri în Vama Veche.

Marea este agitată de aproximativ o săptămână. Vineri seară, când au intrat turiștii în mare în Eforie, era arborat steagul galben, care înseamnă că se pot avânta în valuri doar înotătorii profesioniști.

Sursa: Știrileprotv.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Si totusi iliescu traieste

  2. Le dați vouchere, ii trimiteți la moarte!

  3. Astia asteapta sa se termine sezonul , sa vada daca e cazul sa mai faca ajustari la bugetari, ca se pare ca se taie adanc in beneficiarii de vauchere.