G4Media.ro

Turiștii încep să plece de pe litoral. Traficul crește pe DN39 și…

Turiștii încep să plece de pe litoral. Traficul crește pe DN39 și A4

IGPR a anunţat că, până la acest moment, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile. Sursa citată precizează că valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN39, pe raza staţiunilor Vama Veche, Mangalia şi Eforie. De asemenea, valori în creştere şi pe A4, dinspre localităţile Agigea şi Lumina spre staţiunile Mamaia şi Năvodari. Totuşi, pe raza staţiunilor din zona montană a judeţelor Prahova, Braşov, Gorj, Vâlcea, Suceava, Sibiu şi Maramureş nu sunt semnalate probleme de fluenţă.

Prin urmare, sursa menţionată precizează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

„Valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN39, pe raza staţiunilor Vama Veche, Mangalia şi Eforie. De asemenea, valori în creştere şi pe autostrada A4, dinspre localităţile Agigea şi Lumina spre staţiunile Mamaia şi Năvodari. Pe raza staţiunilor din zona montană a judeţelor Prahova, Braşov, Gorj, Vâlcea, Suceava, Sibiu şi Maramureş nu sunt semnalate probleme de fluenţă”, arată IGPR.

Poliştii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la fluidizare, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.