G4Media.ro

Turcia: Colegiul medicilor avertizează că pandemia de coronavirus a scăpat din nou…

Turcia: Colegiul medicilor avertizează că pandemia de coronavirus a scăpat din nou de sub control în această țară

Colegiul medicilor din Turcia a avertizat luni că pandemia de coronavirus „a scăpat din nou de sub control” în această ţară, după ce în ultima lună a crescut brusc numărul de cazuri, informează Agerpres, conform EFE.

Într-un comunicat publicat pe site-ul său, instituţia a subliniat creşterea bruscă a numărului de cazuri în ultimele trei săptămâni, numărul infecţiilor zilnice crescând de la 6.000 la peste 14.000.

Colegiul medicilor leagă răspândirea surprinzătoare a virusului de sărbătoarea musulmană Eid al-Adha (sărbătoarea sacrificiului), când milioane de turci călătoresc între provincii pentru a se alătura familiilor lor.

Cu puţin timp înainte de sărbătoare, ministrul turc al sănătăţii, Fahrettin Koca, a îndemnat oamenii să păstreze distanţe de siguranţă şi să evite spaţiile închise.

Din cele peste 83 de milioane de locuitori ai Turciei, 23 de milioane sunt imunizaţi cu schema completă de vaccin împotriva COVID-19, în timp ce alte 16 milioane aşteaptă a doua doză.

Sursa Foto: Şinasi Müldür/ Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. În Turcia lui Erdogan e act de curaj să declari așa ceva. Înseamnă că situație e groasă.

  2. Abia aștept să mă transfer într-un tractir turcesc să aduc și eu bani plusereilor. Ca eu nu mă pricep cu scrisul, sunt doar cu înghițitul. Și o iau și pe sora mea, Eugen, transexualul, și pe mama. O să strângem bani și pentru cauza noastră, a LGBT-ului!

    • Constat apariția unor comentatori ce se declară LGBT-iști și care promovând asta, cu invitații la perversiuni, încearcă să provoace scârbă ceea ce și reușesc. Nu uită să pomenească de USR căutând să lege în mintea proștilor acest partid de o singură și secundă problemă. Cea a drepturilor LGBT. În locul USR aș promova casele de toleranța. (prostituția legalizată) Pentru o mai bună sănătate publică și banii aduși la buget. Cred că ar fi sprijiniți și de majoritatea heterosexuală în acest demers.

  3. fara carantina cu leafa asigurata, cu mancare adusa acasa, nu se poate face nimic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.