G4Media.ro

Tunelurile de dezinfecție pentru elevi, montate în zeci de școli și recomandate…

Tunelurile de dezinfecție pentru elevi, montate în zeci de școli și recomandate în Ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației, considerate „risc pentru populație” de Organizația Mondială a Sănătății

Tunelurile de dezinfecție pentru elevi, montate în zeci de școli și recomandate prin Ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației, sunt contraindicate de Organizația Mondială a Sănătății și chiar de Institutul Național de Sănătate Publică, din subordinea Ministerului Sănătății, potrivit unui comunicat dat de instituție.

În Suceava, primăria a dotat 25 de școli cu tot atâtea tuneluri de dezinfecție. În Sectorul 4, Primăria a anunțat instalarea de tuneluri de dezinfecție la cele 40 de școli.

La mai multe școli din județul Olt au fost de asemenea instalate tuneluri dezinfectante la intrarea în instituții.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Pai dacă le considera OMS atunci sunt extrem de sigure. Tot OMS ne liniștea ca virusul nu e contagios. Ii asigurasera pe ei chinezii.

  2. Lampi UV cu ochelari de protecție.

  3. populismul conteaza, sa scrie „primaria hotilor” pe el si sa-si faca reclama, fiindca e o tara feudala

  4. Care OMS,ala al slugoiului lui xijinping,criminalul?Atunci,sa nu mai facem nimic,sa deschidem granitele ,ca asa recomandau la inceput,nu e cazul sa inchidem granitele pentru chinezi!!ADIO,NU MAI AU NICIO CREDIBILITATE,E O ORGANIZATIE CONDUSA DE CHINA!

    • Stimabile, vezi ca expunerea directa la UV, in aceste tunele are efect precum cel al razelor de luna asupra galosilor de guma! In doza necesara distrugerii Covid ar cauza diverse chestii – de la cap… la skula! C a si cum ai suda electric vreo 3 ore in slip! Asa ca daca doresti sa te destepti n-ai decat sa stai la soare ! dar numai daca esti chelos ca sa ai avantajul sa-i dai creerului ceva mai mult aer si mai ales lumina. Sigur ti-ar prinde bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.