G4Media.ro

Trupele Kievului, „mai bine echipate” pentru a trece peste iarna care începe…

Sursa foto: Twitter / Defence of Ukraine

Trupele Kievului, „mai bine echipate” pentru a trece peste iarna care începe să se instaleze în Ucraina (analist militar)

Analistul militar și de apărare de la Sky News, profesorul Michael Clarke, afirmă că trupele Kievului sunt mai bine echipate în fața iernii care se instalează în Ucraina.

„Acum se va ajunge la patru sau cinci grade sub zero grade pentru câteva zile. Pământul va îngheța și va rămâne înghețat. Asta contează pentru trupe. Pe măsură ce vremea se răcește, acest lucru va sublinia diferența de calitate dintre trupele rusești și ucrainene”, a arătat el.

Potrivit analistului militar, pentru a face față iernii, trupele trebuie să fie bine aprovizionate și echipate și trebuie să fie rotite din tranșee la intervale regulate.

„Părerea mea este că ucrainenii vor face față mai bine decât rușii, deoarece acum sunt mai bine echipați și motivați să reziste. Mulți dintre ruși sunt deja nefericiți și nu vor să fie acolo”, spune el.

Michael Clarke sugerează, de asemenea, că informațiile potrivit cărora rușii au început să folosească rachete balistice de la care au eliminat focoasele nucleare ar putea fi un semn de „disperare” din partea lor.

Iar luptele din estul regiunii Donbas se intensifică deoarece ucrainenii au șansa de a-i împinge pe ruși înapoi de unde au plecat în februarie, în timp ce Moscova și-a desfășurat grupul Wagner în Bahmut, a mai spus analistul militar.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Atunci daca tot sunt echipate bine, „trupele ucrane” , trebuie întrerupt curentul electric in toata tara, sa nu fie pericol de incendiu din cauza bombelor! Oarbă după voi toți care sustineti dușmanii vesnici ai României!!! Cei care ne-au furat pământul:Bugeacul(Cetatea Alba),Bucovina(Cernauți) sunt acesti „ruși de langa noi” autodenumiti ucrani!

  2. Succes Ucrainei..o pavaza …asa cum au fost tarile românești împotriva turcilor pe vremuri dar creștinătate nu a ajutat…ursul e tot mai periculos ..a mușcat-o..o data ca a crezut ca ii merge cum mergea ….dar a învățat..și are resurse nemăsurate..se pregătește..și abia sa trezit ..e rănit..periculos rău..dep8nde de restul lumii….

  3. Dar când va rămâne numai echipamentul in Ucraina, mergeți voi postaci să-l îmbrăcați?